Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Calexico

Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Calexico
GAELLE BERI;

Από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, τα ταμεία είναι ανοιχτά και τα σκυλιά υπνωτισμένα χορεύουν 'Flores y Tamales'.

Η έλευση των πολυαγαπημένων στο ελληνικό κοινό Calexico έχει ήδη κάνει πολλούς από τους φανατικούς να γυαλίζουν τα χορευτικά τους παπούτσια και να κάνουν διατάσεις. Την Τρίτη 3 Ιουλίου οι Calexico θα βρίσκονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και το γεγονός είναι αρκετά μεγάλο για να μην το χορέψουμε.

Η είδηση λοιπόν, ότι η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 11.00 από το δίκτυο Viva.gr δεν μπορούσε να μείνει στα αζήτητα. Γι αυτό προετοιμαστείτε, συνταχθείτε σε παρέες και προλάβετε τα πρώτα εισιτήρια (κοστίζουν 25 ευρώ).

Ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Calexico
ADVERTISING

Μια σχέση που μετρά δύο δεκαετίες, αυτή των Calexico με το ελληνικό κοινό, βρίσκει τη θέση της στη σκιά της Ακρόπολης, σε μια μοναδική παράσταση, που μιλά ήδη στην καρδιά μας. Με την μπάντα σε πλήρη σύνθεση, όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους και σίγουρα δυνατές εκπλήξεις, οι Calexico πραγματώνουν το όνειρο κάθε καλλιτέχνη, και ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά αγάπης, ταξιδιού και μελωδίας στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού.

Το συγκρότημα που πήρε το όνομά του από την πόλη Calexico, στα σύνορα του Μεξικό με τη Καλιφόρνια, έρχεται από το Tucson της Αριζόνα, μετρώντας πάνω από 20 χρόνια καριέρας και με φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Η μουσική τους είναι ένα κράμα από παραδοσιακούς latin ήχους (mariachi, conjunto, cumbia, tejano), μαζί με country, jazz και post-rock. Είναι τόσο μοναδικοί και πρωτότυποι , που για αυτούς γεννήθηκε ο όρος στη μουσική 'desert noir'.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: City Soul
SHARE:

24Media Network