Υπ. Πολιτισμού στο NEWS 247: Η κα Παναγιωταρέα είναι άμισθη, βοηθάει εθελοντικά στην Αμφίπολη

default image

Ποιος είναι τελικά ο ρόλος της Άννας Παναγιωταρέα στην Αμφίπολη, μετά τις φήμες που διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες και την ήθελα να έχει διορισθεί στο επικοινωνιακό κομμάτι των ανασκαφών με "εντολή Σαμαρά". Δείτε τις φωτογραφίες της από την Ανασκαφή (Pics)

Η Άννα Παναγιωταρέα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αμφίπολη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώνει για την πορεία των ανασκαφών.

Η ίδια δημοσιεύει τις δικές της φωτογραφίες από την ανασκαφή “ανεβάζοντας” τες στη προσωπική της σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί μια ολόκληρη παραφιλολογία σχετικά με τον ρόλο της στην περιοχή με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν και κάποιους να αναφέρουν ότι είναι διορισμένη με “εντολή Σαμαρά”. Τελικά αυτό διαψεύδεται από το υπουργείο Πολιτισμού το οποίο αναφέρει ότι δεν υπάρχει έμμισθη σχέση με την κ. Παναγιωταρέα και ότι η ίδια θέλησε να βοηθήσει επικοινωνιακά.

Το υπουργείο χαρακτηρίζει μάλιστα την συνεργασία αυτή “πρωτόγνωρη” για τα ελληνικά δεδομένα.

Εμείς επικοινωνήσαμε με το γραφείο του υπουργού Πολιτισμού κ. Τασούλα και λάβαμε τη σχετική ενημέρωση:

“Η κ. Παναγιωταρέα είναι μία άμισθος σύμβουλος επικοινωνίας του υπουργού για την ανασκαφή στην Αμφίπολη. Ο ίδιος ο υπουργός ήρθε σε επαφή μαζί της και εκείνη ασχολείται επικοινωνιακά με τη διαδικασία. Είναι άμισθη, δεν υπάγεται ούτε στο οργανόγραμμα του Υπουργείου, ούτε των συμβούλων και των μετακλητών του υπουργού, συμμετέχει σαν καθηγήτρια ΜΜΕ και βοηθάει επικοινωνιακά.

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα και βοηθάει εθελοντικά. Χειρίζεται επικοινωνιακά την υπόθεση της Αμφίπολης. Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων εκεί με έναν αρχηγό που θεσμικά είναι στο γραφείο του υπουργού και η κ. Παναγιωταρέα λαμβάνει μέρος σε μια ομάδα εργασίας που παρέχει έργο εθελοντικά εντελώς στο σημείο”. 

Οι φωτογραφίες που η ίδια δημοσιεύει στο Facebook:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα