Ζουγανέλης: “Μια τεράστια ομάδα από καλλιτέχνες που δεν μπορούν να ορθοποδήσουν, αγνοήθηκαν”

Ζουγανέλης: “Μια τεράστια ομάδα από καλλιτέχνες που δεν μπορούν να ορθοποδήσουν, αγνοήθηκαν”

Με την ελπίδα να εκφράσει, όπως είπε, όλους τους συναδέλφους του, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τα παράπονα του χώρου των καλλιτεχνών.

Πλήθος καλλιτεχνών πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές, άνθρωποι από ολόκληρο το φάσμα του καλλιτεχνικού χώρου διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία, μπροστά από τη Βουλή ζητώντας από την πολιτεία να ασχοληθεί με τα προβλήματά τους.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σχετικά στην εκπομπή “Live News” στο Mega, αναφέροντας:

«Το πρώτο παράπονο είναι ότι στις αρχικές αναγγελίες αγνοηθήκαμε παντελώς και αυτό είναι ένδειξη “πολιτισμού”. Μια τεράστια ομάδα από καλλιτέχνες, κι όχι μόνο εμάς αλλά και τους αφανείς που επιτρέπουν σε εμάς να είμαστε εμφανείς, ένας τεράστιος κύκλος εργαζομένων, που δεν μπορούν να ορθοποδήσουν αγνοήθηκαν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της ατομικής ευθύνης: «Εμείς είμαστε αλληλέγγυοι μεταξύ μας, ο ένας στηρίζει τον άλλον και εδώ υπάρχει μια μεγάλη παγίδα της ατομικής ευθύνης που συνεχώς την χρησιμοποιούμε τελευταία. Η κυρίως ευθύνη, είναι η κρατική. Ο ελληνικός λαός υπάκουσε με αξιοπρέπεια στα μέτρα. Μπορούν να γίνουν ζωντανές εμφανίσεις και να είμαστε όλοι προσεκτικοί.»

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα