Ψηφίστε: Μήνυση κατά του Ρουβίκωνα υπέβαλε ο δήμαρχος Τήνου κάνοντας λόγο για “τρομοκρατία”

Ψηφίστε: Μήνυση κατά του Ρουβίκωνα υπέβαλε ο δήμαρχος Τήνου κάνοντας λόγο για “τρομοκρατία”
Τρικάκια του Ρουβίκωνα (φωτό αρχείου) Eurokinissi

"Πιστέψανε ότι θα φοβηθούμε, θα τρομοκρατηθούμε αλλά η τρομοκρατία δεν θα περάσει" δήλωσε ο δήμαρχος Τήνου μετά την εισβολή 10 μελών της αναρχικής συλλογικότητας στο δημαρχιακό μέγαρο του νησιού

Στην κατάθεση μήνυσης κατά του Ρουβίκωνα για την εισβολή μελών του στο δημαρχιακό μέγαρο Τήνου προχώρησε ο δήμαρχος Γιάννης Σιώτος.

«Θα υποδεχόμαστε φίλους, τουρίστες, αλλά όχι εισβολείς, η τρομοκρατία δεν θα περάσει… Πιστέψανε ότι θα φοβηθούμε, θα τρομοκρατηθούμε αλλά η τρομοκρατία δεν θα περάσει» δήλωσε σχετικά με την απόφασή του ο κ. Σιώτος, χαρακτηρίζοντας την εισβολή στο δημαρχιακό μέγαρο ως πρωτοφανές γεγονός για τα τηνιακά δεδομένα. «Δεν φοβάμαι, εκπροσωπώ θεσμό, εκπροσωπώ μια ολόκληρη κοινωνία, και δε θα ανεχθώ να διαταραχθεί η ασφάλειά της ενόψει της τουριστικής περιόδου που έχει ήδη αρχίσει» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη περίπου δέκα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας έκαναν “ντου” ξαφνικά στο δημαρχιακό μέγαρο, πέταξαν φέιγ βολάν κατά της δημοτικής αρχής και κατόπιν αποχώρησαν χωρίς προσαγωγές. Η κατάθεση μήνυσης από πλευράς του δημάρχου οδήγησε σε οχτώ συλλήψεις με τη διαδικασία το αυτοφώρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα