Προφυλακτικό σε σπρέι. Μυρίζει κιόλας;

Προφυλακτικό σε σπρέι. Μυρίζει κιόλας;

Η εφεύρεση έγινε το 2006 στην Γερμανία και η διαδικασία είναι η εξής. Οι άνδρες εισάγουν το μόριο τους μέσα σε έναν ειδικό σωλήνα και εκεί ψεκάζεται με λάτεξ

Μέχρι στιγμής, οι άνδρες συνδέουν την έννοια του σπρέι με το αποσμητικό. Ίσως στο μέλλον  να εξοικειωθούν με μια ακόμα χρήση του, καθώς μπορεί να κυκλοφορεί ειδική συσκευασία υγρού προφυλακτικού που στερεοποιείται όταν ψεκαστεί.

Η εφεύρεση έγινε το 2006 στην Γερμανία και η διαδικασία είναι η εξής. Οι άνδρες εισάγουν το μόριο τους μέσα σε έναν ειδικό σωλήνα και εκεί ψεκάζεται με λάτεξ. Μετά είναι έτοιμοι για μια ασφαλή σεξουαλική επαφή.

Ενώ ακούγεται μια εξαιρετική ιδέα, χρειάζεται ακόμα τελειοποίηση. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο όσους το δοκίμασαν είναι τόσο ο σωλήνας όσο και το γεγονός ότι χρειάζεται κάποια ώρα για να στεγνώσει το λάτεξ. Έτσι, ούτε έχει παραχθεί, ούτε έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Ήδη  στην αμερικανική αγορά, στην οποία το μερίδιο που κατέχουν τα  συνηθισμένα προφυλακτικά αυξάνεται συνεχώς, έχοντας φτάσει το μισό δις δολάρια το 2010.

Προφυλακτικό σε σπρέι. Μυρίζει κιόλας;

Οι εταιρίες προσπαθώντας να ισχυροποιήσουν την θέση τους αλλά και να πείσουν τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου να τα χρησιμοποιούν συχνότερα ώστε να αποφεύγουν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ψάχνουν να βρουν νέες λύσεις και να σχεδιάσουν καινούρια προϊόντα.

Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν εύκολα να πείσουν τους έφηβους να το εντάξουν στην ερωτική τους ζωή ως συνήθεια.

SHARE:

24Media Network