ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Η πρόγνωση του καιρού με την επιστημονική εγκυρότητα του Θοδωρή Κολυδά στις σελίδες του NEWS 24/7. Έγκυρη πρόγνωση καιρού για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και ολόκληρη την Ελλάδα είναι στο www.news247.gr

Η χιονισμένη Πάρνηθα

Κακοκαιρία Κάρμελ: Χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Επελαύνει η 'Κάρμελ" στη χώρα, με χιονοπτώσεις και στην Αττική. LIVE η πορεία της κακοκαιρίας. Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Κακοκαιρία με βροχές

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχεται η κακοκαιρία Κάρμελ - Πού θα χτυπήσει

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ. Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία Carmel. Ποια τα χαρακτηριστικά.

Ενισχυμένοι βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά την Τρίτη

Ενισχυμένοι βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας, βροχές στην ανατολική Ελλάδα και χιόνια σε ορεινά και βόρεια ημιορεινά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχερός καιρός

Καιρός: Βροχερός στα ανατολικά - Πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες. Βροχές στην ανατολική Ελλάδα και χιόνια σε ορεινά και βόρεια ημιορεινά τμήματα Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή

Καιρός: Βροχές στην ανατολική Ελλάδα και χιόνια στα ορεινά την Δευτέρα

Βαθμιαία επικράτηση βοριάδων και πτώση της θερμοκρασίας. Βροχές στην ανατολική Ελλάδα και χιόνια σε ορεινά και βόρεια ημιορεινά τμήματα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.