Πρόσκληση Παπούλια για ρωσικές επενδύσεις

Πρόσκληση Παπούλια για ρωσικές επενδύσεις

Με αφορμή τη συνέντευξή του, ο Κ. Παπούλιας ζήτησε από τους Ρώσους να επενδύσουν στην Ελλάδα

Αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα μπορέσει να βγει από την κρίση εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας ο οποίος ζήτησε παράλληλα από τους Ρώσους επιχειρηματίες να βοηθήσουν την Ελλάδα.

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει και θα βγει από την κρίση εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικό κρατικό κανάλι και στην εκπομπή Formula Vlasti.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Προεδρία της Δημοκρατίας, το συγκεκριμένο κανάλι έχει μεταδώσει συνεντεύξεις αρχηγών κρατών απ΄ όλο τον κόσμο.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Πρόεδρος παραχώρησε τη συνέντευξη, λόγω της ξεχωριστής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.

Έτσι μάλλον εξηγείται και το γεγονός πως προχώρησε στην κίνηση αυτή, αφού δεν συνηθίζονται αυτού του είδους οι συνεντεύξεις.

Συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφεραν ότι ο κ. Παπούλιας μίλησε για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, ότι οι Έλληνες υποφέρουν δύο χρόνια τώρα από την κρίση, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι τελικά η Ελλάδα θα εξέλθει από την κρίση.

ταυτόχρονα έκανε λόγο για σύσφιγξη των ελληνορωσικών σχέσεων, ενώ τόνισε ότι προσβλέπει στην αύξηση των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα, προσκαλώντας παράλληλα τους Ρώσους να αρχίσουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα.

Έστειλε θερμό μήνυμα προς την ρωσική πολιτική και θρησκευτική εκκλησία, δεν του έγινε καμία ερώτηση για τον Εφραίμ και ευχήθηκε οι ήδη καλές ελληνορωσικές σχέσεις να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

SHARE:

24Media Network