Άγγιξε 40αρι η τηλεθέαση του Rising Star

Άγγιξε 40αρι η τηλεθέαση του Rising Star

Η δεύτερη φάση του talent show προκάλεσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών το βράδυ της Κυριακής και η ακριβή παραγωγή μονοπώλησε την τηλεθέαση

Το Rising Star εισήλθε από το βράδυ της Κυριακής στη φάση των Duels, γεγονός που σημαίνει πως οι κριτές του show θα έρθουν αντιμέτωποι σε μάχες μέχρις εσχάτων. Οι μουσικές μονομαχίες των παικτών του Αντώνη Ρέμου με εκείνους του Χρήστου Μάστορα ανέβασαν την αδρεναλίνη και αντίστοιχα υψηλή ήταν και η τηλεθέαση της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Το show του ΑΝΤ1 κατέγραψε την υψηλότερη τηλεθέαση από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα, με ποσοστό 38,2% στο σύνολο και 37,8% στις ηλικίες 15-44.

Ρέμος, Βανδή, Μακεδόνας και Μάστορας επέλεξαν 16 παίκτες ο καθένας, από όσους κατάφεραν να σηκώσουν τον τοίχο στην πρώτη φάση του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, ορίστηκε πως η ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα αντιμετωπίσει εκείνη του Χρήστου Μάστορα. Έτσι, 8 παίκτες από κάθε κριτή βγήκαν και πάλι στην αρένα. Το κοινό ψήφισε και νικητής ήταν σε κάθε μονομαχία εκείνος που συγκέντρωνε το υψηλότερο ποσοστό του κοινού.

Για την ώρα πάντως, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, αφού τέσσερις παίκτες του Χρήστου Μάστορα και άλλοι τέσσερις του Αντώνη Ρέμου πέρασαν στην επόμενη φάση. Την ερχόμενη Κυριακή στη μάχη ρίχνονται με τη δική τους στρατηγική και “ρόστερ” παικτών, οι Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μάστορας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα