Απέρριψε τη J.P. Morgan για να γίνει influencer

Απέρριψε τη J.P. Morgan για να γίνει influencer
INSTAGRAM

Η 32χρονη ρωσοιταλοελβετίδα αποφάσισε να απορρίψει την καριέρα ως τραπεζίτης για να γίνει influencer για την ανάδειξη του ρόλου της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.

Το όνομα αυτής, Xenia Tchoumi.

Η 32χρονη είναι ελβετικής - ιταλικής - ρωσικής καταγωγής, έχει στο αίμα της δηλαδή ένα κράμα εθνοτήτων, και ζει στο Λονδίνο.

ADVERTISING

Η ίδια έχει σπουδάσει οικονομικά (στο Università della Svizzera) και μιλάει ιταλικά, ρωσικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά. Η ιστορία της έγινε viral στο διαδίκτυο όταν έδωσε συνέντευξη στο LADbible αναφέροντας πως πρόσφατα απέρριψε πρόταση εργασίας στη J.P. Morgan.

Ο λόγος; Ήθελε να επικεντρωθεί στη δουλειά της ως influencer και πράγματι, αυτή τη στιγμή έχει 1,6 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram ενώ έχει δώσει τρεις ομιλίες σε TEDx talks και έχει λάβει μέρος σε catwalk στο Paris Fashion Week. Συνολικά έχει 8 εκ ακολούθους σε όλα τα social media accounts της ενώ γράφει και στα Elle και Vanity Fair.

"Ήθελα την ελευθερία να μπορώ να εργαστώ τις ώρες που θέλω μέσα στη βδομάδα και να έχω διαρκή επικοινωνία με το κοινό καθώς και την επιλογή να ακούγεται η φωνή μου, να διαβάζω, τις ώρες που επιλέγω εγώ. Ως influencer δεν ακολουθείς τις παραδοσιακές φόρμες των media κάτι που σημαίνει ότι έχεις το δικό σου κοινό και τη δική σου έκφραση. Αυτό σου παρέχει μεγάλη ελευθερία αφού στην πραγματικότητα "τρέχεις" μια δική σου εταιρεία" λέει η ίδια.

"Βλέποντας κάποιος τα social media μου δεν έχει την πλήρη εικόνα" λέει, ενώ ενθαρρύνει τους νέους να ακολουθήσουν τα βήματά τους. Σχετικά με το τι θα συμβούλευε κάποιον νέο που θέλει να γίνει social media περσόνα, λέει: "Θα τον ρωτούσα σε τι ακριβώς θέλει να γίνει influencer. Έχει κάποιο συγκεκριμένο πάθος που θα ήθελε να διερευνήσει σε βάθος και να το μοιραστεί με το κοινό, σαν το μαγείρεμα, τα ταξίδια, τη μόδα ή τα αθλήματα; Για να γίνεις influencer πρέπει να έχεις περιεχόμενο", συμπληρώνει.

H Xenia, εξαργυρώνοντας τη φήμη της, υπέγραψε πάντως τον Σεπτέμβρη συμβόλαιο με το γραφείο ανάδειξης νέων ταλέντων, CAA, στην Καλιφόρνια. Στόχος της, όπως λέει, είναι να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην ανάδειξη της δυναμικής των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία και συνεργάζεται για αυτό με τις αντίστοιχες αρμόδιες επιτροπές των Ηνωμένων Εθνών.

SHARE:

24Media Network