Απόψε τα 67α βραβεία Emmy. Οι υποψηφιότητες και τα φαβορί

default image

Έφτασε η ώρα για την υπέρλαμπρη τελετή απονομής των βραβείων Emmy. Αναμένεται πλούσιο θέαμα. Ποιες σειρές διεκδικούν τα βραβεία

Ενώ στην Ελλάδα όλα κινούνται σε ρυθμό εκλογών στις ΗΠΑ οι θαυμαστές του τηλεοπτικού θεάματος που προσφέρουν τα κανάλια είναι έτοιμη να αναδείξουν τους νικητές της βραδιάς και να τους ανταμείψουν για την καλή δουλειά τους με ένα βραβείο Emmy.

Οικοδεσπότης στα φετινά βραβεία δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο Αντι Σάμπεργκ, τον πρωταγωνιστής και βραβευμένο με Emmy, του “Brooklyn Nine-Nine”.

Πολλές είναι οι φιλόδοξες σειρές και πολλοί είναι οι ηθοποιοί που διεκδικούν μια διάκριση και ένα βραβείο στα φετινά Emmy, που υπολογίζεται ότι είναι μια από τις πιο θεαματικές τελετές απονομής βραβείων.

Η περασμένη τηλεοπτική σεζόν στις ΗΠΑ στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς οι σειρές και οι παραγωγές που προβλήθηκαν στην μικρή οθόνη άφησαν λίγους ασυγκίνητους, όχι μόνο στην αμερικάνική ήπειρο,αλλά γενικά σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, δημοφιλείς σειρές σε όλο τον κόσμο, όπως το “Game Of Thrones” και το “House Of Cards” ή και εκπομπές που έκλεισαν φέτος τον μακρύ κύκλο της ζωής τους, όπως η εκπομπή “Late Show with David Letterman” περιμένουν να ανταμειφθούν για τον κόπο τους με μια (πολυπόθητη) διάκριση στα αποψινά βραβεία, για να επικυρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία που γνωρίζουν οι σειρές σε όλο τον κόσμο.

Οι υποψηφιότητες είναι μπόλικες τόσο για το ABC, όσο και για το Fox και το Netflix, ωστόσο τονίζεται πως είναι σε πάρα πολλά τους σημεία να είναι απροσδόκητα εύστοχες και, σε πολλές περιπτώσεις, να φυλάνε ευχάριστες εκπλήξεις έστω και με τον διακριτικότερο δυνατό τρόπο.

Τα φετινά Emmy στηρίζουν τις νέες εισόδους, όπως το “Orange Is the New Black” στην τηλεοπτική μάχη και δεν μένουν προσκολλημένα σε παλιές, αγαπημένες και αναγνωρισμένες αξίες, όπως η σειρά “Downton Abbey”, που προχωρά ακάθεκτη προς την κορυφή και αυτή τη φορά.

Τα βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 20:00 τοπική ώρα (στις 3:00 ώρα Ελλάδας).

(Πηγή: Vox)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα