Αυτή η τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019

Αυτή η τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019

Ανακοινώθηκε και επίσημα το όνομα της Κατερίνα Ντούσκα της τραγουδίστριας που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Ανακοινώθηκε και επίσημα το όνομα της τραγουδίστριας που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Το βράδυ της Πέμπτης, η ΕΡΤ εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση που αποκαλύπτει ποια ερμηνεύτρια θα μας εκπροσωπήσει.

ADVERTISING

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στη φετινή, 64η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019, η οποία θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου 2019.

Η Ομάδα Εργασίας της ΕΡΤ λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιστορία της Eurovision και της συμμετοχής της ΕΡΤ σ’ αυτήν όπως και τον διεθνή χαρακτήρα του μουσικού αυτού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού διαγωνισμού υψηλών προδιαγραφών και ανταγωνισμού, γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της Κατερίνας Ντούσκα.

Η Ομάδα Εργασίας θεωρεί ότι η Κατερίνα Ντούσκα είναι ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις και τους στίχους που η ίδια υπογράφει. Εκπροσωπεί, επίσης, ένα σύγχρονο μουσικό ρεύμα που δεν αναπαράγει βιομηχανικά στερεότυπα. Αντίθετα, αφομοιώνει, με προσωπικό τρόπο, τις επιδράσεις των διαφορετικών κοινωνιών, στις οποίες μεγάλωσε και διακρίνεται.

Τις βραδιές των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα περιγράψουν για την ΕΡΤ η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Eurovision, ΕΡΤ

24Media Network