Best Friend’s Fear: Το twitter αποθέωσε τη Δελογιάννη – Τα “έβαλε” με τη Μελιτά

Best Friend’s Fear: Το twitter αποθέωσε τη Δελογιάννη – Τα “έβαλε” με τη Μελιτά
Γωγώ Δελογιάννη και Γιώργος Αμπελιώτης Twitter / @giorgos_abeliotis

Επιτυχημένη η φάρσα στη Γωγώ Δελογιάννη στο Best Friend's Fear! Η απίστευτη αντίδρασή της όταν είδε τον Σάββα Πούμπουρα. γιατί δεν άρεσε η φάρσα στην Τζένη Μελιτά.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η φάρσα του Σάββα Πούμπουρα στη σεφ Γωγώ Δελογιάννη στο “Best Friend’s Fear” που είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1!

Η φάρσα είχε ως εξής: Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη έρχεται στο εστιατόριο μετά από επίσημη πρόσκληση, για να ανακηρύξει τον νικητή σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής, ο οποίος θα προβληθεί στο διαδίκτυο. Ο φίλος και συνεργάτης της, Σπύρος Μαλτέζος, θα σκηνοθετήσει το γύρισμα του διαγωνισμού. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, βέβαια, υπάρχει κι ένας που δεν ξέρει να… χάνει.

Best Friend's Fear ΑΝΤ1

Ο γνωστός πια στο τηλεοπτικό κοινό Γιώργος Αμπελιώτης, που συμμετέχει σε πολλές από τις φάρσες του BFF, τρόμαξε αρκετά τη Γωγώ Δελογιάννη και δημιούργησε τον απαραίτητο χαμό στο εστιατόριο της φάρσας, φέρνοντας αναστάτωση.

Κι εκεί που η φάρσα έφτανε στο τέλος της, με τον Σάββα Πούμπουρα να μπαίνει στο πλατό και να αποκαλύπτεται, τα πράγματα πήγαν ακόμη καλύτερα, αφού η Γωγώ άρχισε να ζητά βοήθεια από τον Σάββα χωρίς να καταλάβει ότι ήταν φάρσα.

Ο Πούμπουρας της είπε αμέσως μια δικαιολογία, ότι περνούσε απ’ έξω, άκουσε φωνές και μπήκε μέσα να βοηθήσει, ενώ η Γωγώ παρόλο που είδε το μικρόφωνο πάνω του, τα είχε τόσο χαμένα, που συνέχισε να βρίσκεται σε πανικό!

Το Twitter τρελάθηκε με τη φάρσα:


Δείτε το βίντεο με τη φάρσα:

Η φάρσα στην Τζένη Μελιτά:

Οι τουιτεράδες όσο ενθουσιάστηκαν με τη φάρσα στη Γωγώ Δελογιάννη, τόσο απογοητεύτηκαν με εκείνη στην Τζένη Μελιτά, ενώ τα “έβαλαν” μαζί της για την αντίδρασή της.

Η φάρσα είχε ως εξής: Η Τζένη και ο Πέτρος φτάνουν στο σπίτι ενός επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί τους. Ο επιχειρηματίας ζει μαζί με την κόρη του, ένα ξανθό, χαριτωμένο κοριτσάκι που συμπεριφέρεται παράξενα…

Όταν το κοριτσάκι άρχισε να λέει διάφορα περίεργα πράγματα στην Τζένη, εκείνη άρχισε να τρομάζει και βγήκε έξω από το σπίτι για να κάνει κάποια τηλέφωνα και να ζητήσει βοήθεια.

Best Friend's Fear ΑΝΤ1

Λίγο αργότερα, όμως, και πριν καν ολοκληρωθεί η φάρσα με όλα τα απαραίτητα εφέ και πρόσωπα, η Τζένη από τον τρόμο της το έβαλε κανονικά στα πόδια, φοβούμενη ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει.

Το twitter τα “έβαλε” μαζί της, υποστηρίζοντας πως δεν έπρεπε να αφήσει το παιδί στο σπίτι μόνο του και να φύγει. Η ίδια πάντως ζήτησε συγγνώμη από το κοριτσάκι, όταν αποκαλύφθηκε πως ήταν φάρσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα