Big Brother: Οι επώνυμοι παίκτες και το “ροζ” δωμάτιο με το τζακούζι

Big Brother: Οι επώνυμοι παίκτες και το “ροζ” δωμάτιο με το τζακούζι
Big Brother 2020

Ο αριθμός των παικτών του φετινού Big Brother. Πόσοι θα είναι οι επώνυμοι και ποιος θα είναι ο σκοπός του "ροζ" δωματίου. Δείτε πλάνα από το σπίτι.

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου Big Brother, με το πρώτο trailer να έχει δοθεί ήδη στη δημοσιότητα και με την ανακοίνωση του παρουσιαστή, που θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Το ριάλιτι κάνει πρεμιέρα 15 Μαρτίου και οι νέες πληροφορίες λένε πως τα κάστινγκ έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα ξεκινούν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του σπιτιού θα είναι 16.

Από τους 16 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι, οι εννιά θα είναι γυναίκες από τις οποίες οι δύο θα είναι επώνυμες και επτά άνδρες, εκ των οποίων ο ένας θα είναι επώνυμος.

Επίσης, πέρα από τα δωμάτια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει ένα ξεχωριστό “ροζ” δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και με τζακούζι, που όπως φαίνεται θα λειτουργεί σαν έπαθλο.

Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο σπίτι, έρωτας που “ξύπνησε” απ’ την πρώτη στιγμή, που θα έχει να φέρει τα πάνω-κάτω και να “εξοντώσει” στους παίκτες.

Δείτε πλάνα από το σπίτι:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα