Black Mirror: Η δυστοπική σειρά επιστρέφει με 6η σεζόν

Black Mirror: Η δυστοπική σειρά επιστρέφει με 6η σεζόν
Black Mirror netflix

Φαίνεται πως το Black Mirror θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας, μετά από τρία χρόνια, με έναν ακόμα κύκλο. Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Πέρασαν τρία χρόνια από την 5η σεζόν του δημοφιλούς δυστοπικού δράματος Black Mirror και η τελευταία ενημέρωση που είχαμε μέχρι σήμερα από τον δημιουργό Charlie Brooker ήταν στην αρχή της πανδημίας όταν και δήλωσε πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να συνεχιστεί. Τα πράγματα παγκοσμίως είναι μάλλον χειρότερα απ’ ό,τι το 2019, αλλά φαίνεται ότι κινούνται ήδη τα νήματα για να μπει στην παραγωγή η 6η σεζόν.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμά του το Variety, η Netflix έχει δώσει το πράσινο φως και μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως κάθε επεισόδιο θα αντιμετωπιστεί σαν μια ταινία. Αυτό σημαίνει πως θα ξεπερνά σε διάρκεια την 1 ώρα, όπως δηλαδή έγινε και με τα μόλις τρία επεισόδια της 5ης σεζόν.

Σύμφωνα με το Techgear, με δεδομένο ότι ο Brooker παρουσίαζε (σε γενικές γραμμές) τα προηγούμενα χρόνια τι θα μπορούσε να πάει στραβά με λάθος χρήση της τεχνολογίας, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο τον έχει επηρεάσει η πανδημία και όλα όσα συνέβησαν μέσα σε αυτήν την τριετία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα