Αιώνιος φοιτητής ο Ρένος Ρώτας – Είναι στο 13ο έτος της ΑΣΟΕΕ

Διαβάζεται σε 2'
renosrotas
Ρένος Ρώτας glomex

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Ρένος Ρώτας στο The 2Night Show και ο ηθοποιός αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα.

Τον Ρένο Ρώτα φιλοξένησε στο πλατό του The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης (28/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, μία επιλογή που όπως είπε εκπληρώνει το όνειρο τριών γενιών, αλλά και τις σπουδές στα Οικονομικά που δεν έχει προλάβει να ολοκληρώσει.

Είμαι στο 13ο έτος του Οικονομικού της ΑΣΟΕΕ, καλά πάει. Πιστεύω θα το τελειώσω, γιατί ένα πτυχίο στα οικονομικά είναι χρήσιμο ό,τι κι αν κάνεις. Ως ηθοποιός αργότερα μπορεί να θες να ανοίξεις το δικό σου θέατρο ή μία εταιρεία”, είπε χαρακτηριστικά ο Ρένος Ρώτας, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα τον πατέρα του ο οποίος σε ηλικία 65 ετών αποφάσισε να δώσει Πανελλήνιες και κάθισε ξανά στα θρανία του σχολείου που πήγαινε ως μαθητής.

Όσο για την επιλογή του να ασχοληθεί με το θέατρο είπε πως εκπληρώνει το όνειρο τριών ανδρών της οικογένειάς του. “Ο προπάππους μου ήταν θεατράνθρωπος, ο παππούς ήθελε να παίζει θέατρο αλλά έγινε γιατρός και ο μπαμπάς έδωσε στο Εθνικό αλλά δεν πέτυχε”, είπε μεταξύ άλλων.

Εκτός όμως από το θέατρο και την τέχνη της υποκριτικής, ο Ρένος Ρώτας μίλησε και για την αγάπη του για τη μαγειρική, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως αν γινόταν MasterChef με γνωστά πρόσωπα θα ήθελε να λάβει μέρος.

“Μαγειρεύω. Πιστεύω θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γίνει ένα MasterChef επωνύμων. Θα πήγαινα. Η μαγειρική μου είναι πολύ απλή, είναι η μαγειρική της καθημερινότητας”, είπε ο ηθοποιός αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως τρώει τις σούπες με πιρούνι.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα