Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η έξοδος από το μαιευτήριο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η έξοδος από το μαιευτήριο
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη NDP PHOTO AGENCY

Η τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη κατά την έξοδο της οικογένειας από το μαιευτήριο με το νέο μέλος. "Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο,αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του!", έγραψε.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένη Δροσάκη, αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς αποκτώντας ένα υγιέστατο αγοράκι.

Οι δυο τους διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι καλωσόρισε στην οικογένεια και το νέο του μέλος.

Πρώτος μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, ο πανευτυχής μπαμπάς, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το μαιευτήριο και γράφοντας: “Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!”.

Πριν λίγες ώρες ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία κατά την οποία φαίνεται ο ίδιος να βγαίνει από το μαιευτήριο και ως λεζάντα έγραψε το εξής: “Πάμε γιέ μου!Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο,αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του!”.

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της έκανε και η Λένα Δροσάκη. Η ηθοποιός ανέβασε ως InstaStory μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου στην οποία βλέπουμε ένα μπαλόνι που γράφει: «It’s a boy».

Η Λένα Δροσάκη συμπλήρωσε στην ανάρτηση: «It’s my boy (είναι ο γιος μου)».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα