Μπουρδούμης – Δροσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο τους

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο τους
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη NDP PHOTO AGENCY

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος. Οι φωτογραφίες από το τραπέζι.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο (27/06) οι Αλέξανδρς Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκαε στην παραθαλάσσια κωμόπολη τα Βραχναίικα στον νομό Αχαΐας, σε στενό κύκλο, παρουσία συγγενών και καλών φίλων.

Οι δύο ηθοποιοί κράτησαν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, το ευχάριστο γεγονός “προδόθηκε” από κάποιες φωτογραφίες των κουμπάρων τους, Βένιας Καραγιάννη και Άγγελου Μπούρα.

Την επόμενη μέρα του γάμου τους, την Κυριακή (28/06), το ζευγάρι έκανε τραπέζι και εκεί μοιράστηκαν και οι ίδιοι μερικές φωτογραφίες στους λοιγαριασμούς τους στο Instagram τους και μοιράστηκαν τη χαρά τους.

Από τη μέρα της τελετής, μόνο μια φωτογραφία υπάρχει, όπου η Λένη Δροσάκη ποζάρει με συγγενικά της πρόσωπο στο σπίτι, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και έχοντας κοιλίτσα, λίγο πριν πάει στην εκκλησία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα