Αν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι της ζητήθηκε σε οντισιόν να φιληθεί με 10 διαφορετικούς άνδρες

Διαβάζεται σε 2'
Αν Χάθαγουεϊ
Αν Χάθαγουεϊ 2024 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Την εμπειρία κατά τη διάρκεια παλαιότερης οντισιόν μοιράστηκε η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ όταν για το “τεστ χημείας” τής ζητήθηκε να φιληθεί με 10 διαφορετικούς άνδρες συναδέλφους της.

Μία “αηδιαστική”, όπως τη χαρακτήρισε εμπειρία κατά τη διάρκεια οντισιόν, “πίσω στη δεκαετία του 2000” μοιράστηκε η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό.

Μιλώντας στο περιοδικό V Magazine, η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως της είχε ζητηθεί να φιλήσει δέκα άντρες κατά τη διάρκεια ενός “τεστ χημείας”, το τεστ στο οποίο υποβάλλονται οι ηθοποιοί σε οντισιόν προκειμένου να δουν με ποιον θα ταίριαζαν

“Μου είπαν, ‘έχουμε δέκα άντρες που έρχονται σήμερα και εσύ είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;‘. Και σκέφτηκα, ‘Συμβαίνει κάτι με μένα;‘ γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη”, δήλωσε η Χάθαγουεϊ, χωρίς να αποκαλύπτει ωστόσο για ποια ταινία ήταν η συγκεκριμένη οντισιόν.

“Μου φάνηκε αηδιαστικό”, συνέχισε η ηθοποιός. “Και ήμουν τόσο νέα και είχα τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσεις τα πάντα με το να χαρακτηριστείς ‘δύσκολη’, οπότε προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα”, είπε.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της δήλωσε ότι αυτή η πρακτική “θεωρούνταν φυσιολογική” στις αρχές της δεκαετίας του ’80. “Δεν ήταν ένα παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να με βλάψει. Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα”.

Για τη νέα της ταινία, “The Idea of You”, στην οποία είναι και παραγωγός, η ίδια έδωσε μία διαφορετική επιλογή στους υποψήφιους ηθοποιούς, κάνοντας το “τεστ χημείας” πιο διασκεδαστικό.

“Ζητήσαμε από τον καθένα από τους ηθοποιούς που έρχονταν να επιλέξουν ένα τραγούδι που ένιωθαν ότι θα άρεσε στον χαρακτήρα τους, το οποίο θα έβαζαν για να κάνουν τον χαρακτήρα που υποδύομαι να χορέψει, και στη συνέχεια κάναμε έναν μικρό αυτοσχεδιασμό”, είπε η ίδια. “Καθόμουν σε μια καρέκλα σαν να είχαμε επιστρέψει από ένα δείπνο ή από μια βόλτα ή κάτι τέτοιο, πατήσαμε το play και αρχίσαμε να χορεύουμε μαζί”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα