Αν Χάθαγουεϊ: Μίλησε για πρώτη φορά για την αποβολή της ενώ υποδυόταν μια έγκυο

Διαβάζεται σε 3'
Αν Χάθαγουεϊ
Αν Χάθαγουεϊ 2024 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μία άγνωστη και δυσάρεστη εμπειρία μοιράστηκε για πρώτη φορά η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ, αποκαλύπτοντας πως έχασε το μωρό που κυοφορούσε ενώ υποδυόταν μία έγκυο γυναίκα σε θεατρικό έργο.

Την απόφαση να εξομολογηθεί μία από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που βίωσε ως γυναίκα πήρε η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως η πρώτη εγκυμοσύνη της δεν πήγε καλά, αφού έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Vanity Fair μίλησε για την αποβολή που είχε το 2015, η οποία μάλιστα συνέπεσε χρονικά με ένα θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε υποδυόμενη μία έγκυο γυναίκα.

Επρόκειτο όπως είπε για την πρώτη της εγκυμοσύνη, ενώ η τραγική ειρωνεία ήταν το ότι “έπρεπε να γεννάω στη σκηνή κάθε βράδυ”.

Η Αν Χάθαγουεϊ, η οποία έκτοτε έχει αποκτήσει δύο γιους, έκανε μία αναδρομή σε εκείνη την περίοδο και θυμήθηκε πως κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης, η οποία διήρκεσε έξι εβδομάδες, προσποιούνταν πως όλα ήταν καλά.

Η Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση “Grounded” και υποδυόταν μία πιλότο που μένει έγκυος, με τον ρόλο της κάθε βράδυ να απαιτεί από την ηθοποιό να υποδύεται ότι γεννάει. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που η Χάθαγουέϊ είχε την αποβολή.

Την επόμενη χρονιά, το 2016, η γνωστή ηθοποιός υποδέχθηκε τον πρώτο της γιο, τον Τζόναθαν, με τον σύζυγό της Άνταμ Σούλμαν, μιλώντας ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπιζε.

“Δεν είναι για ταινία”, έγραψε σε μία ανάρτηση που έκανε τότε, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. “Πέρα από την πλάκα, για όλους όσους περνούν την κόλαση της υπογονιμότητας και της σύλληψης, να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ευθεία γραμμή για καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη”.

 

Στη συνέντευξή της, η Χάθαγουεϊ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είχε κάνει τότε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είχε αισθανθεί ντροπή.

“Δεδομένου του πόνου που ένιωσα κατά την προσπάθειά μου να μείνω έγκυος”, είπε, “θα μου φαινόταν ανειλικρινές να ποστάρω κάτι μέχρι τέλους χαρούμενο, όταν ξέρω ότι η ιστορία είναι πολύ πιο διαφορετική για όλους”.

Πρόσθεσε ότι “δεν επρόκειτο να νιώσει ντροπή” για κάτι που φαινόταν “στατιστικά να είναι στην πραγματικότητα αρκετά φυσιολογικό“.

Έχοντας βιώσει και εκείνη τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία, η Αν Χάθαγουεϊ δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν ανακάλυψε πόσο συχνές είναι οι αποβολές.

“Σκέφτηκα, πού βρίσκονται αυτές οι πληροφορίες; Γιατί αισθανόμαστε τόσο απομονωμένες; Εκεί είναι που κάνουμε ζημιά στους εαυτούς μας και έτσι αποφάσισα ότι θα μιλήσω γι’ αυτό”, είπε η ίδια.

Το ζευγάρι απέκτησε τον δεύτερο γιο του, τον Τζακ, τον Νοέμβριο του 2019.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα