Ανδρομάχη – Λιβάνης: Και επίσημα ζευγάρι – Η πρόταση γάμου και το ενδεχόμενο παιδιού

Διαβάζεται σε 3'
Ανδρομάχη – Λιβάνης: Και επίσημα ζευγάρι – Η πρόταση γάμου και το ενδεχόμενο παιδιού

Η ερμηνεύτρια Ανδρομάχη και ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και μοιράστηκαν διάφορα μυστικά για την προσωπική τους ζωή. Όσα είπαν.

Επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά τη σχέση τους η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι εδώ και αρκετούς μήνες είχαν έρθει κοντά, με τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι να φουντώνουν.

Οι δύο γνωστοί τραγουδιστές, δημοσιοποίησαν και επίσημα πια ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι, μέσω κοινής συνέντευξης που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ!

Μεταξύ άλλων, μίλησαν για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, για την συγκατοίκησή τους και τα πλάνα για πρόταση γάμου, ενώ απάντησαν στο ενδεχόμενο να γίνουν στο μέλλον γονείς.

“Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι” δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης, σχετικά με την αρχή του δεσμού τους, με την Ανδρομάχη να προσθέτει: “Ούτε εγώ. Για να καταλάβεις, πριν συζητούσαμε ανοιχτά τα προσωπικά μας“.

Για την συγκατοίκηση, ο Λιβάνης είπε: Συζούμε και δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, μέχρι στιγμής, σε αυτό το κομμάτι. Το λέω αυτό γιατί παλαιότερα είχε τύχει να συγκατοικώ με άλλες σχέσεις μου και δεν άντεχα να είμαι όλη μέρα με την τότε κοπέλα μου, ήθελα να φεύγω από το σπίτι. Με την Ανδρομάχη, πολλές φορές πρέπει να φύγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά και δεν θέλω”. “Αυτό αισθάνομαι κι εγώ. Μεταξύ μας υπάρχει ισορροπία και επικοινωνία. Αυτή είναι η μαγεία της σχέσης μας, δεν βαριόμαστε ποτέ. Ίσως παίζει ρόλο το γεγονός ότι η φιλία μας εξελίχθηκε σε σχέση” πρόσθεσε η Ανδρομάχη.

Όσο για το εάν θα ήθελαν να γίνουν γονείς, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μαμά. Πάντα ήθελα. Παίζει ρόλο και η οικογένειά μου σε αυτό. Προτεραιότητα των γονιών μου ήταν πάντα η οικογένειά τους και μου το έχουν περάσει αυτό”. “Για μένα ένα παιδί θα ήταν ευλογία. Τα αγαπάω πολύ. Είμαι γεννημένος να γίνω μπαμπάς” ανέφερε από την πλευρά του ο σύντροφός της.

Τέλος, ο Γιώργος Λιβάνης ανέφερε πως δεν θα κάνει ακόμη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, γιατί θέλει να υπάρχει σασπένς.

Το πρώτο τους ντουέτο “Η αγάπη αυτή” κυκλοφορεί σήμερα, του Αγίου Βαλεντίνου από την Panik Records.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα