Άννα Βίσση: “Η κόρη μου πάλεψε με έναν δαίμονα” – Η κακοποιητική σχέση και ο δεύτερος γάμος

Διαβάζεται σε 5'
Άννα Βίσση: “Η κόρη μου πάλεψε με έναν δαίμονα” – Η κακοποιητική σχέση και ο δεύτερος γάμος

Η Άννα Βίσση μίλησε για το διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα και τις επόμενες σχέσεις της, ενώ περιέγραψε την περίοδο που η κόρη της μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης. “Είχα και εγώ κάτι μικροπροβληματάκια” εξομολογήθηκε.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Βίσση στον συμπατριώτη της Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος έκανε πρεμιέρα χθες, Κυριακή (29/10), με την εκπομπή “Τετ-α-Τετ” στον Alpha Κύπρου. Μάλιστα, η συνέντευξη θα προβληθεί και στην Ελλάδα, το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στις 00:15 στον Alpha.

Με αφορμή τα 50 χρόνια της στον χώρο της μουσικής, η διάσημη τραγουδίστρια προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας για τη ζωή, την καριέρα της, τον τίτλο της “σταρ”, τον γάμο με τον Νίκο Καρβέλα, τον “Γολγοθά” της κόρης της, ενώ αποκάλυψε αθέατες πτυχές του εαυτού της, που πιθανόν να μην γνώριζαν οι θαυμαστές της.

Η πικρή περίοδος με τον Καρβέλα

Μιλώντας για τον χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίον είχε γνωριστεί το 1973, η Άννα Βίσση είπε: “Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα “να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου”. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα “πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο”. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν, γιατί όταν τσακώνεσαι μισείς τον άλλον”.

Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον. Κάποιες καταστάσεις μας έφεραν μακριά, ήταν λογικό, δικαιολογημένοι και οι δύο”.

“Η συμφιλίωση έγινε όταν μας έσπρωξαν, αλλά και να μην μας έσπρωχναν, θα βρισκόμασταν Η Σοφία εκείνη την περίοδο έκανε την πιο σοφή στάση. Δεν πήρε το μέρος ούτε του ενός ούτε του άλλου γιατί ήξερε ότι υποφέραμε και ο δυο, θέλαμε τον χρόνο μας να συνειδητοποιήσουμε πράγματα” κατέληξε.

Οι σκέψεις για δεύτερο γάμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον παραλίγο δεύτερο γάμο που θα έκανε, δηλώνοντας: “Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν άτομο. Γενικά αφότου έκανα τον πρώτο γάμο, άρχισα να φιλοσοφώ το θέμα του γάμου”.

Ενώ μιλώντας για τους και τις συντρόφους της ίδιας και του Νίκου Καρβέλα, η Άννα Βίσση είπε: “Με την Αννίτα (Πάνια) υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει, που οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που είναι μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, εξομολογήθηκε: “Έχω βιώσει κακοποιητική σχέση. Ζήτησα βοήθεια και με βοήθησαν. Ήταν δύσκολο”. Η τραγουδίστρια δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η απεξάρτηση της κόρης της

Η Άννα Βίσση μίλησε εκτενώς για την κόρη της και περιέγραψε την περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Θυμάμαι πως όταν τηλεφώνησα για να το κλείσουμε, μου είπαν ότι “το ίδιο το παιδί πρέπει να έρθει εδώ, να υπογράψει και να πει ότι η ίδια το θέλει να το κάνει. Εσείς και να θέλετε, δεν μετράει η γνώμη σας”. Έτσι το αντιμετωπίζουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Πήγαμε εκεί και ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνην ειδικά” είπε, αρχικά.

Εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος, όχι σκληρός, αλλά αντέχω και πιστεύω ότι με την πίστη, με την υπομονή και με την θέληση να το περάσει, μέρα με τη μέρα που την έβλεπα να γίνεται καλύτερα, αυτό το πράγμα έσβησε οποιαδήποτε πίκρα και λύπη και στεναχώρια προϋπήρξε. Άλλωστε αν φιλοσοφήσουμε, η ευτυχία προκύπτει από τη λύση της δυστυχίας. Δεν έχουμε γεννηθεί να είμαστε ευτυχισμένοι συνεχώς. Δυστυχισμένοι είμαστε με τα υπαρξιακά μας θέματα και με τα προβλήματα που δίνει ο κόσμος στον καθένας μας. Και η λύση της δυστυχίας είναι η ευτυχία” ανέφερε.

Και συνέχισε: “Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς. Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και εγώ κάτι μικροπροβληματάκια αλλά εντάξει, μικρά”.

“Σήμερα τηλεφωνηθήκαμε και μια δυο φορές μου μίλησε έτσι απότομα. “Να καταλάβεις, ότι τώρα που σου μιλάω έτσι εγώ εσένα, που το μετανιώνω, έτσι μου μιλάει κάθε μέρα εμένα ο Νίκος και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να σου μιλάει το παιδί σου έτσι και να το συγχωρείς” μου είπε”. Γιατί την συγχωρώ. Όχι γιατί είμαι απλά μάνα της. Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω” κατέληξε η δημοφιλής σταρ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα