Αντζελίνα Τζολί: Γιατί όλοι μιλούν για την τελευταία εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί

Διαβάζεται σε 3'
Αντζελίνα Τζολί
Αντζελίνα Τζολί 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε το παρών στα Tony Awards 2024 και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί πραγματοποίησε χθες, Κυριακή (16/06) η Αντζελίνα Τζολί και έκανε όλους να μιλάνε για εκείνη και τη… συνοδό της.

Η διάσημη ηθοποιός παρευρέθηκε στην 77η ετήσια τελετή των Tony Awards 2024 και στο πλευρό της δεν βρισκόταν κάποιος στενός της συνεργάτης, αλλά η 15χρονη κόρη της Βιβιέν (Vivienne).

Το δίδυμο μητέρας-κόρης περπάτησε στο κόκκινο χαλί, με την Αντζελίνα Τζολί να είναι εκθαμβωτική μέσα στο βελούδινο βελούδινο φόρεμά της Atelier Versace, ενώ και η κόρη της κινήθηκε στους ίδιους χρωματισμούς.

Αντζελίνα Τζολί
Angelina Jolie arrives at the 77th Tony Awards on Sunday, June 16, 2024, in New York. () 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Βιβιέν στα Tony Awards
Η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Βιβιέν στα Tony Awards 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Βιβιέν στα Tony Awards
Η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Βιβιέν στα Tony Awards 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Και οι δύο βρέθηκαν στα Tony Awards για το μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, “The Outsiders“, το οποίο είναι υποψήφιο για 12 βραβεία. Η Αντζελίνα ήταν παραγωγός της παράστασης, ενώ η Βιβιέν εργάστηκε ως βοηθός παραγωγού.

Αντζελίνα Τζολί
Αντζελίνα Τζολί 2024 Photo by Charles Sykes/Invision/AP
Η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Βιβιέν στα Tony Awards
Η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Βιβιέν στα Tony Awards 2024 Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση μητέρας και κόρης έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστό πως η Βιβιέν άλλαξε το όνομά της και στους συντελεστές της παράστασης εμφανίζεται μόνο με το επίθετο της μητέρας της, χωρίς το Πιτ.

Η απόφαση της Βιβιέν να εγκαταλείψει το επώνυμο του πατέρα της ήρθε έξι μήνες αφότου η μεγαλύτερη αδελφή της Ζαχάρα συστήθηκε ως “Zahara Marley Jolie” κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την τελετή της αδελφότητας στο Spelman College στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η Σιλό, η οποία όπως αναφέρει το Page Six, στα 18α γενέθλιά της, στις 27 Μαΐου, κατέθεσε επίσημα έγγραφα για να αλλάξει το όνομά της από “Shiloh Jolie-Pitt” σε “Shiloh Jolie”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα