Αργύρης Ξάφης: Όταν του πέταξαν αυγά στη σκηνή, ενώ έπαιζε με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Διαβάζεται σε 2'
Αργύρης Ξάφης
Αργύρης Ξάφης glomex

Ένα από τα απρόοπτα περιστατικά που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια παράστασής του περιέγραψε στο “Πρωίαν σε Είδον” ο ηθοποιός Αργύρης Ξάφης.

Ο Αργύρης Ξάφης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (24/04) στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε Είδον”.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και την πορεία του στο θέατρο, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στα θέατρα μετά τα χρόνια της πανδημίας, περιγράφοντας ένα απρόοπτο περιστατικό που του συνέβη ενώ βρισκόταν στη σκηνή.

Ο Αργύρης Ξάφης θυμήθηκε πως το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια παράστασης αρχαίου δράματος με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη όταν κάποιοι έφηβοι άρχισαν να πετάνε αυγά στη σκηνή.

“Ήταν σε μία παράσταση από περιοδεία σε Επίδαυρο, μετά παίξαμε σε άλλα μέρη, και σε κάποια από αυτά οι παραστάσεις αγοράζονται από τους δήμους δωρεάν. Οπότε, σημαίνει ότι δεν υπάρχει έλεγχος εισιτηρίων, είναι μιλιούνια ο κόσμος, μέσα σε αυτούς και κάτι πιτσιρικάδες με μηχανάκια, οι οποίοι είπαν ‘φασάρα ας τους το χαλάσουμε’. Και άρχισαν να πετάνε αυγά στη σκηνή. Εγώ έκανα τον Ορέστη και η Καρυοφυλλιά έκανε την Ηλέκτρα”, είπε ο ηθοποιός περιγράφοντας όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Θυμήθηκε επίσης πως ο κόσμος άρχισε να γελάει από το σκηνικό και όσα έβλεπε καταφέρνοντας όπως είπε να το φέρουν και πάλι στον δρόμο της τραγωδίας.

Δείτε όσα είπε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα