Άρης Καβατζίκης: Μιλάει για τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη

Διαβάζεται σε 2'
Άρης Καβατζίκης
Άρης Καβατζίκης glomex

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε στο The 2Night Show της Τρίτης και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την Ελένη Μενεγάκη από την οποία βγήκε νικήτρια η γνωστή παρουσιάστρια.

Ο Άρης Καβατζίκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (27/02) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 The 2Night Show.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, ως διευθυντής του περιοδικού Hellο! αλλά και πώς ένα δημοσίευμα για την κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια, τον έφερε αντιμέτωπο με την παρουσιάστρια στις δικαστικές αίθουσες.

“Δεν μου άρεσε, είχα πει ότι ήταν η χειρότερη περίοδο της ζωής μου, εκείνη που ήμουν διευθυντής του Hello!, αλλά λατρεύω τα περιοδικά. Δεν μου άρεσε αυτή η περίοδος γιατί χωρίς να φταις και να εμπλέκεσαι, ξαφνικά βρίσκεται να ντιλάρεις οικονομικά πρόσωπα. Και αυτή η δοσοληψία δεν ήταν και δεν είναι του χαρακτήρα μου”, είπε ο Άρης Καβατζίκης εκτιμώντας πως η εποχή των παπαράτσι -τουλάχιστον στην Ελλάδα- έχει τελειώσει.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την Ελένη Μενεγάκη, όταν το περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες από γενέθλια της κόρης της Βαλέριας. “Οι φωτογραφίες όμως ήταν από κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της στη δημοσίευση φωτογραφιών από μία ιδιωτική αίθουσα. Εμείς δεν γνωρίζαμε ότι είναι ιδιωτική αίθουσα, γνωρίζαμε ότι είναι γενέθλια κάπου, σε ξενοδοχείο. Το δικαστήριο το κέρδισε”, είπε.

Τέλος, ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει, καθώς όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα, πάσχει από ψωρίαση.

“Το κουβαλάω από πιτσιρίκι, έχει να κάνει με την ψυχολογία σου. Μόλις υπάρξει λίγο άγχος, στρες και επιδεινώνεται από αυτό που ζούμε, φουντώνει. Μόλις είσαι ήρεμος και οι ρυθμοί πέφτουν, φεύγει, εξαφανίζεται. Είναι κάτι που μαθαίνεις να ζεις με αυτό”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα