Μπάμπης Στόκας: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές – “Το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω”

Διαβάζεται σε 1'
Μπάμπης Στόκας
Μπάμπης Στόκας papadakispress.gr

Πρόταση να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές δέχθηκε ο Μπάμπης Στόκας, όπως αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η απάντησή του.

Στην αποκάλυψη ότι του έγινε πρόταση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, προχώρησε ο Μπάμπης Στόκας σε τηλεοπτική του συνέντευξη μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα το βράδυ της Πέμπτης (11/4) στον ΑΝΤ1.

Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω στις ευρωεκλογές. Το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις” είπε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.

Μιλώντας γενικότερα για το πολιτικό τοπίο στη χώρα, εξέφρασε την άποψη πως “χρειάζονται νέα πρόσωπα”. “Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νεά πρόσωπα” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, αναφέρθηκε και εκείνος στη συνέχεια στην υποψηφιότητα, λέγοντας ότι “η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο” για να προσθέσει ότι “εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα