Beyoncé: Σχεδόν γυμνή με μια “μεταλλική καρδιά” στα επίμαχα σημεία

Διαβάζεται σε 2'
Beyoncé
Beyoncé AP Photo/Andrew Harnik

Άκρως αποκαλυπτική και σέξι είναι στο artwork του νέου της τραγουδιού με τίτλο “Texas Hold Em” η Beyoncé. Η φωτογραφία που “έριξε” το διαδίκτυο.

Στην ανακοίνωση του δεύτερου άλμπουμ της τριλογίας της “Renaissance” με τίτλο “Act II” προχώρησε η Beyoncé, κατά τη διάρκεια του 58ου Super Bowl.

Η διάσημη pop star έδωσε και μία γεύση από το άλμπουμ, κυκλοφορώντας δύο νέα singles, το “Texas Hold Em” και το “16 Carriages”.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα προωθητικό βίντεο, μία διαφήμιση για την Vorizon, στην οποία η σταρ εμφανίζεται να προσπαθεί ανεπιτυχώς να “ρίξει” το διαδίκτυο μέσω μιας σειράς πρωτότυπων και εντυπωσιακών ιδεών, όπως μία ταινία με τίτλο “Barbey”, ένα ολόγραμμα με την ονομασία “Beyonc-AI” και μια προεδρική εκστρατεία για το Botus. “Είναι έτοιμοι. Ρίξτε τη νέα μουσική. Σας είπα ότι το “Renaissance” δεν έχει τελειώσει” λέει στο τέλος η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Αμέσως μετά, εμφανίστηκε η ανακοίνωση ότι το νέο άλμπουμ, που θα έχει country επιρροές, θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου.

Beyoncé: Τα εξώφυλλα των νέων singles

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Beyoncé δημοσίευσε τα δύο εντυπωσιακά εξώφυλλα των νέων της singles.

Στο artwork του “Texas Hold Em”, η ίδια ποζάρει σχεδόν γυμνή, φορώντας” μία μεταλλικά στοιχεία που καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός της. Μια μεταλλική καρδιά στο κάτω μέρος και δύο κύκλους στο πάνω μέρος. Συμπληρώνει το look της με ένα μαύρο crop σακάκι και ένα μαύρο καουμπόικο καπέλο. Στο δεύτερο artwork βλέπουμε ένα κοντινό ασπρόμαυρο πορτραίτο της τραγουδίστριας, με κοντό καρέ hairlook.

Beyoncé: Ακούστε τα δύο τραγούδια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα