Μπισμπίκης: “Λέω στον γιο μου ότι το 95% από αυτά που ακούγονται για εμένα είναι ψέματα”

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Μπισμπίκης ειδήσει νέα
Βασίλης Μπισμπίκης

Λίγο πριν τον δούμε να “εισβάλλει” στον τρίτο κύκλο του “Σασμού”, ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha και τον γιο του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στον “Επίλογο” του “Σασμού” και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του ALPHA για τα συναισθήματά του λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου, τον γιο του, Μιχάλη και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

“Έχω αγωνία να δω τι επίδραση θα έχει αυτός ο ρόλος στο κοινό, να δω αν αυτό που έχω φτιάξει θα αφορά”, είπε αρχικά ο ηθοποιός αποκαλύπτοντας παράλληλα πως θα παρακολουθήσουμε την άφιξη μίας γυναίκας η οποία θα “κολλήσει” με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο ίδιος, τον Αντρέα Βρουλάκη.

Απαντώντας στην ερώτηση πώς καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και προσωπική ζωή, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως πέρυσι δεν είχε καταφέρει να βρει ισορροπία, αφού εργαζόταν και στο θέατρο και την τηλεόραση, σε αντίθεση με τη φετινή χρονιά που όπως σχολίασε, “τα έχω ρυθμίσει λίγο καλύτερα. Υπάρχουν Σαββατοκύριακα που μπορώ να ξεφύγω να περάσω χρόνο με τον γιο μου, τη Δέσποινα”.

Σε μία σπάνια δημόσια αναφορά για τον γιο του Μιχάλη, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, ο Βασίλης Μπισμπίκης δήλωσε πως “αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο συμβουλευτικά. Είναι να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του, ότι είμαι μαζί του και τον στηρίζω σε ό,τι χρειαστεί. Εγώ ήμουν ανήσυχο και ζωηρό παιδί και είναι και ο Μιχάλης. Ελπίζω να του βγει σε καλό”.

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε όσα του λέει σε σχέση με τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο κυρίως για την προσωπική του ζωή. “Λέω στον γιο μου ότι το 95% από αυτά που λέγονται είναι ψέμματα, οπότε ό,τι αμφιβολία και απορία έχει να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας και να το ξεκαθαρίσουμε”, είπε.

Ο ηθοποιός απέκλεισε εμμέσως το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Δέσποινα Βανδή, καθώς μετά από σχετική ερώτηση δήλωσε πως “ο γάμος δεν παίζει κανέναν ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος. Άλλα πράγματα παίζουν”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα