Μπο: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση του με την Καρολίνα – “Το κοριτσάκι μου”

Μπο: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση του με την Καρολίνα – “Το κοριτσάκι μου”
Ο ράπερ Μπο Instagram / @bo_fugitive

Τα τρυφερά λόγια του γνωστού ράπερ για την Καρολίνα Καλύβα, με την οποία είναι ζευγάρι. Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να μπει στο Survivor All Star.

Τις πρώτες δηλώσεις για τη σχέση του με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Μπο, μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνην.

Ο ράπερ, ο οποίος είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του Survivor, σχολίασε, αρχικά, την ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία φαίνεται να δίνει ένα φιλί στην οθόνη της τηλεόρασης, την στιγμή που εμφανίζεται η αγαπημένη του στο Survivor All Star.

Αναφερόμενος στη φωτογραφία, η οποία επιβεβαίωσε την σχέση τους, είπε στην εκπομπή “Super Katerina”: “Ναι, έβλεπα το κοριτσάκι μου, με λαχτάρα και πολλή αγάπη”.

Σχετικά με την παίκτρια του Survivor All Star, η οποία αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, ο Μπο είπε:
“Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα περίπου κι έχει φύγει εδώ και κάτι εβδομάδες. Είναι κάτι πολύ φρέσκο, πολύ ωραίο και πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί”.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε στο παιχνίδι και σε ερώτηση για το εάν θα “πουλούσε” τη σχέση τους προς τα έξω και θα έμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης όπως έκαναν άλλα ζευγάρια, είπε: Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω ούτε να αγοράσω τίποτα, είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε με ενδιαφέρει να προβάλω κάτι ούτε και να το κρύψω. Είμαι με μια κοπέλα, ναι. Ούτε θα σου πω δεν ξέρω, τι έχεις ακούσει κλπ”.

“Εύχομαι να γίνει ό,τι είναι γραφτό να γίνει για εκείνη”, απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το εάν θέλει να επιστρέψει γρήγορα πίσω η αγαπημένη του.

Οι δηλώσεις του Μπο για την Καρολίνα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα