Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πιλόταρε αεροσκάφος εν μέσω αναταράξεων 

Διαβάζεται σε 2'
Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς Instagram@britneyspears

Μετά τα χορευτικά στο σαλόνι της και τις γυμνές φωτογραφίες, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρέθηκε σε πιλοτήριο αεροσκάφους και υποστηρίζει πως το πιλόταρε για λίγο.

Εποχές “Τοxic“, στο videoclip του οποίου μεταμορφώνεται σε σέξι αεροσυνοδό, θέλησε να ξαναζήσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία άφησε για λίγο τα χορευτικά με αποκαλυπτικά outfit στο σαλόνι του σπιτιού της και βρέθηκε στο πιλοτήριο αεροσκάφους.

Η pop star μέσω αναρτήσεών της στο Instagram μοιράστηκε με τους εκατομμύρια φίλους της ότι πέταξε για λίγο ένα ιδιωτικό τζετ, αναρτώντας φωτογραφίες μέσα από το πιλοτήριο και ποζάροντας με έναν από τους πιλότους.

Βιντεοσκόπησε μάλιστα την εμπειρία της από την επίσκεψή της στο πιλοτήριο, ενώ στο σύντομο κλιπ φαίνεται να παίρνει τα γυαλιά ενός εκ των δύο πιλότων και να τα φοράει.

Πέσαμε σε λίγες αναταράξεις, αλλά πέταξα το αεροπλάνο για ένα λεπτό στο cock pit“, έγραψε η 42χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της. “Ήταν τόσο περίεργο να βάζω τα γυαλιά του πιλότου, ένιωσα σαν να συνδέθηκα με τον κόσμο του για ένα δευτερόλεπτο, και η σύνδεση είναι το παν !!!”, πρόσθεσε.

“Είμαι τυφλή σαν νυχτερίδα από το αριστερό μου μάτι, αλλά σίγουρα μπορώ να δω καλύτερα με τα γυαλιά μου. Μοιάζω με τη σπασίκλα κόρη του”, είπε.

 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δείτε τις αναρτήσεις της

Παρ’ όλο που δεν τράβηξε τον εαυτό της να πιλοτάρει, η Σπίαρς μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα που την απεικονίζουν στο πιλοτήριο του ιδιωτικού αεροσκάφους, ενώ σε ένα από αυτά, φαίνεται “τρομοκρατημένη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα