Cillian Murphy: Θα επέστρεφε ως Thomas Shelby στο “Peaky Blinders”; Η επική απάντησή του

Διαβάζεται σε 2'
Cillian Murphy
Cillian Murphy Vianney Le Caer/Invision/AP IMAGES

Ο δημοφιλής ηθοποιός Cillian Murphy απάντησε για το εάν θα έπαιζε ξανά τον Thomas Shelby σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς “Peaky Blinders”. Τι είπε.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ A’ Ανδρικού Ρόλου, Cillian Murphy, ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το εάν θα επέστρεφε ως Thomas Shelby στο “Peaky Blinders”, με την απάντηση που  έδωσε να χαροποιεί ιδιαίτερα τους θαυμαστές του ιδίου και της δημοφιλούς σειράς.

Συγκεκριμένα, καλεσμένος στην εκπομπή “Desert Island Discs” του BBC Radio 4, ο αγαπημένος ηθοποιός που αποθεώθηκε για την ερμηνεία του στην ταινία “Oppenheimer”, αποκάλυψε ότι θα επέστρεφε ευχαρίστως στον ρόλο του Shelby, στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη, αν του δινόταν η ευκαιρία.

“Αν υπάρχει περισσότερη ιστορία για να ειπωθεί και αν ο Stephen Knight παραδώσει ένα σενάριο – όπως ξέρω ότι μπορεί -, τότε θα είμαι εκεί”, είπε ο Murphy. “Εννοώ, αν θέλουμε να παρακολουθήσουμε τον 50χρονο Tommy Shelby, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε” δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Αναφορικά με το πώς πήρε τον ρόλο του Shelby και εάν ήταν δύσκολο να τον επιλέξουν, ο 47χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως “δεν ήμουν η προφανής επιλογή σωματικά”.

“Δεν ξέρω αν έπεισα τον Steven στη συνάντηση, αλλά μετά του έστειλα ένα μήνυμα που έλεγε: “Θυμήσου, είμαι ηθοποιός”. Και το πιστεύω αυτό. Νομίζω ότι είναι καθήκον μας ως ηθοποιοί να μεταμορφωνόμαστε σε ό,τι απαιτεί ο ρόλος” συμπλήρωσε ο Cillian Murphy.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα