Courteney Cox: Ξαναχορεύει το “Dancing in the Dark” μετά από 40 χρόνια και γίνεται viral

Διαβάζεται σε 2'
Η Courteney Cox
Η Courteney Cox TikTok@courteneycoxofficial

Η Courteney Cox μάς γυρίζει στο 1980 και αναβιώνει μία από τις χαρακτηριστικές σκηνές του βίντεο του Bruce Springsteen, “Dancing in the Dark”.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι TikTokers έχουν αρχίσει να ρωτούν τους γονείς τους πώς χόρευαν τη δεκαετία του 1980 και να δημοσιεύουν βίντεο, πολλά από τα οποία συνοδεύονται από το τραγούδι “Smalltown Boy” του 1984, από τους Bronski Beat. Το συγκεκριμένο trend είπε να δοκιμάσει και η αγαπημένη ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox), η Μόνικα από τη σειρά “Τα Φιλαράκια”, κάνοντας όμως την ανατροπή.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok, η Κόρτνεϊ Κοξ αρχικά χορεύει το “Smalltown Boy” με τη λεζάντα να γράφει “Ρωτώντας τη μαμά μου πώς χόρευε τη δεκαετία του ’80“, Όμως μετά από λίγες χορευτικές κινήσεις εκείνη κουνάει το κεφάλι της σαν να λέει “όχι”, βγάζει τη ζακέτα της αρχίζει να χορεύει όπως χόρευε στο video clip του τραγουδιού του Bruce Springsteen “Dancing in the Dark“, το 1984, ενώ φοράει το ίδιο μπλουζάκι που φοράει και στο βίντεο.

H γνωστή ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο κλιπ του Bruce Springsteen και η εμφάνισή της αποτέλεσε την αρχή για μια μεγάλη και λαμπρή καριέρα για την Κοξ με ρόλους στο “Ace Ventura: Pet Detective”, στη σειρά “Scream” και φυσικά το “Friends”.

Η ανάρτηση της Κόρτνεϊ Κοξ

Bruce Springsteen – Dancing In the Dark

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα