Δανάη Μπάρκα: Η όλο νόημα απάντηση μετά το “κράξιμο” για τη φημολογούμενη σχέση της

Διαβάζεται σε 2'
Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα Instagram@danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της απάντηση για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη τις τελευταίες ώρες, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Τις τελευταίες ημέρες η Δανάη Μπάρκα είδε το όνομά της να πρωταγωνιστεί σε άρθρα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ που ασχολούνταν με την προσωπική της ζωή και τη φημολογούμενη νέα σχέση της.

Αφορμή στάθηκαν μερικές paparazzi φωτογραφίες και βίντεο από βραδινή έξοδο της παρουσιάστριας του MEGA, στις οποίες απεικονίζεται η ίδια σε τρυφερές στιγμές με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος υπήρξε σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου.

Στην εκπομπή “Happy Day” της Δευτέρας (26/02) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου στεναχωρήθηκε, αφού ήταν εκείνη που σύστησε τη Δανάη Μπάρκα στον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε μία ευρύτερη παρέα και οι δύο παρουσιάστριες συνδέονταν και με στενή φιλία.

Η Δανάη Μπάρκα έγινε trend στο Twitter με τους χρήστες του διαδικτύου να σπεύδουν να σχολιάσουν την ίδια και τη συμπεριφορά της, την οποία χαρακτήρισαν μεταξύ άλλων “εμετική” διδάσκοντας κανόνες ηθικής.

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από το “Πάμε Δανάη” η παρουσιάστρια, με αφορμή δηλώσεις της Θέμις Μπαζάκα για τα social media, έδωσε την απάντησή της και χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα και καταστάσεις, έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Εάν εμένα με βρίσει κάποιος και πει κάτι για μένα, έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως να εγώ να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω θα περάσει και υπάρχει και η επιλογή να βγω και να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλους. Υπάρχουν κάποιοι που αυτό το ‘απάντησε – ξανααπάντησε’ το αντέχουν και κάποιοι που δεν το αντέχουν. Προτιμούν έτσι να αντέξουν κάτι άλλο για να μην γίνεται όλο αυτό”, είπε η Δανάη Μπάρκα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα