Δανάη Μπάρκα: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων – Η γεμάτη ελπίδα ανάρτηση

Δανάη Μπάρκα: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων – Η γεμάτη ελπίδα ανάρτηση
Δανάη Μπάρκα Instagram@danai_barka

Τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ξεκίνησε η γνωστή παρουσιάστρια και μοιράστηκε ένα προσωπικό στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία ανάρτηση γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα που “σβήνει” κάθε ντροπή πραγματοποίησε η Δανάη Μπάρκα, η οποία ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

Μέσω ενός q&a που έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η παρουσιάστρια του “Πάμε Δανάη”, απάντησε σε ερώτηση διαδικτυακής της φίλης, η οποία και εκείνη πρόκειται να ξεκινήσει την ίδια διαδικασία και δήλωσε πως έχει άγχος.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει τη διαδικασία και πως σε λίγο καιρό θα μοιραστεί ένα βίντεο που θα περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες, ενώ μάλιστα συνόδευσε την απάντησή της με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κάνει μια ένεση στην κοιλιά της.

Ξεκίνησα. Θα σας έχω βίντεο, για να το μοιραστούμε και να ενημερωθούμε όλοι. Να μη φοβάσαι τίποτα. Εκτός του ότι είναι ο καλύτερος γιατρός, με σωστή ενημέρωση και στο κατάλληλο μέρος, όλα θα είναι εκπληκτικά”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Instagram@danai_barka

Υπενθυμίζεται ότι η Δανάη Μπάρκα είχε εκφράσει από καιρό την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί και να γίνει μητέρα και είχε ζητήσει από τους ακολούθους της να της ευχηθούν “καλή τύχη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα