Δέσποινα Βανδή: Επέστρεψε στο γυμναστήριο – “2 μήνες ήμουν με πατάτα τηγανητή και ρακή”

Δέσποινα Βανδή: Επέστρεψε στο γυμναστήριο – “2 μήνες ήμουν με πατάτα τηγανητή και ρακή”
TikTok / @desp1navandiofficial

Η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα του γυμναστηρίου, μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές και τις "ατασθαλίες" που είχε κάνει στη διατροφή της. Το βίντεό της στο TikTok.

Στους ρυθμούς της καθημερινότητας επιστρέφουν σιγά σιγά όλοι, καθώς το καλοκαίρι έχει τελειώσει και ο Σεπτέμβριος μας αναγκάζει να μπούμε ξανά σε ρουτίνα.

Έτσι και η Δέσποινα Βανδή, η οποία ολοκλήρωσε τις διακοπές της και μαζί με την επιστροφή της στην Αθήνα, έκανε come-back και στο γυμναστήριο.

Η διάσημη τραγουδίστρια, με ένα βίντεό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, έκανε γνωστό ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, καθώς για δυο μήνες ήταν με… πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή.

“Με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό, επειδή είπα “καλό φθινόπωρο”. Εγώ τι πρέπει να πω τώρα, που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξαναείμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω”, είπε η ίδια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε και φέτος στην Κρήτη, μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό και για τους δύο.

Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα