Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αποχαιρετούν το καλοκαίρι με μια τρυφερή φωτογραφία

Διαβάζεται σε 1'
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης Instagram/@desp1navandi

Το αγαπημένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, σε μια από τις παραλίες της Ρόδου, όπου έκαναν την τελευταία τους βουτιά για φέτος. Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram.

Τέλος και επίσημα το καλοκαίρι για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι έκαναν μια τελευταία βουτιά, που σηματοδοτεί για αυτούς την οριστική έναρξη του φθινοπώρου.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που μοιράζεται συχνά φωτογραφίες στα social media, βρέθηκε στη Ρόδο, διανύοντας μερικές ξέγνοιαστες στιγμές.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χθες, Κυριακή (01/10), ένα πολύ τρυφερό καρέ, στο οποίο ποζάρουν οι δυο τους αγκαλιά, στην ακροθαλασσιά, με το οποίο ευχήθηκε στους followers της “καλό μήνα”.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της:

“Και κάπως έτσι αποχαιρετήσαμε κι εμείς οριστικά το καλοκαίρι με μια τελευταία βουτιά στα νερά της πανέμορφης Ρόδου, που ήταν ένα από τα μέρη της Ελλάδας που βίωσαν επίσης τα δεινά των πυρκαγιών… Παραμένει ένας αγαπημένος μου προορισμός και πάντα θα τον επισκέπτομαι με ιδιαίτερη χαρά. Καλό μήνα ευλογημένο με αρμονία και αγάπη!”.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα