Deva Cassel: Η κόρη της Bellucci πιο σέξι από ποτέ

Διαβάζεται σε 1'
Deva Cassel
Deva Cassel AP Photo/Antonio Calanni

Μια ασπρόμαυρη, επιβλητική φωτογράφιση με μαγιό στο Ρίο ντε Τζανέιριο έκανε το μοντέλο και κόρη της Monica Bellucci, Deva Cassel και θύμισε την μητέρα της στους χρήστες του Instagram.

Η κόρη της Monica Bellucci, Deva Cassel, κάνει θραύση στα social media με την τελευταία της φωτογράφιση με μπικίνι στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Το 19χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από “καυτά” στιγμιότυπα, αφήνοντας τους θαυμαστές της εντυπωσιασμένους από την ομορφιά της.

Στις μαγευτικές φωτογραφίες της, η Deva Cassel φαίνεται να φοράει ένα λιτό μπικίνι που τονίζει τις αισθησιακός καμπύλες της. Το μικροσκοπικό μαγιό αναδεικνύει τέλεια την καλλίγραμμη σιλουέτα της, καθώς ποζάρει στον φακό του Rafael Moura με φόντο το γραφικό τοπίο του Ρίο.

Δείτε τη φωτογράφιση δια χειρός Rafael Moura

Συνοδεύοντας τις φωτογραφίες, το μοντέλο έγραψε στη λεζάντα: “Στο Ρίο με τον @rafael_moura (την 1η την τράβηξε ο αγαπημένος μου)”.

Οι εικόνες συγκέντρωσαν γρήγορα την προσοχή των ακολούθων της Deva, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους.

“Τόσο αληθινή ομορφιά” ήταν ένα από τα σχόλια των χρηστών του Instagram, ενώ ένας άλλος έγραψε: “Είσαι τόσο όμορφη σαν τη μαμά σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα