Διδασκάλου για Βίσση – Καρβέλα: “Δεν κάθομαι να κουτσομπολεύω”
Διαβάζεται σε 2'
Την άποψή της για την κόντρα μεταξύ της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μοιράστηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.
- 12 Οκτωβρίου 2026 14:32
Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα ρωτήθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη μαζί με την κόρη της Φλώρα στην εκπομπή “Το πρωινό” και ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την άποψή της για όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ των δύο.
Η Κατερίνα Διδασκάλου μάλιστα είχε συνεργαστεί μαζί τους στη “Μάλα”.
“Θες να πιστέψεις κάτι; Ότι εγώ το άκουσα τώρα, σε σένα, περιμένοντας να μπω; Όχι, δεν το ήξερα. Η μάνα μου μού είπε κάτι πολύ σημαντικό, “σου εύχομαι να έχεις τόσο ενδιαφέρουσα ζωή, ώστε να μην ασχολείσαι ποτέ με τις ζωές των άλλων, εκτός αν είναι να βοηθήσεις”.
Γιώργο, αυτό είναι μια τεράστια ευχή και έχει γίνει πράξη. Και χαίρομαι που γίνεται πράξη στη ζωή μου. Δεν αδιαφορώ, προς Θεού, ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στο Αφγανιστάν που οι γυναίκες δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από την πόρτα τους. Αυτό με αφορά πολύ περισσότερο.
Λυπήθηκα που το άκουσα, φυσικά, εύχομαι να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο, γιατί είμαστε συνάνθρωποι. Αλλά πραγματικά σου λέω, σε πράγματα που δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν κάθομαι να ασχολούμαι να κουτσομπολεύω”.