Δημήτρης Κόκοτας: Αχτίδα αισιοδοξίας από τους γιατρούς – Παραμένει στη ΜΕΘ

Διαβάζεται σε 1'
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας Papadakis Press

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς”. Τι είπε η σύζυγός του.

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος για τέταρτο συνεχόμενο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Γ. Γεννηματάς”, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή έγιναν γνωστά μέσα από το “Καλύτερα δε Γίνεται” της Κυριακής (31/03), όπου όπως είπε δημοσιογράφος της εκπομπής, οι γιατροί δεν έχουν προσπαθήσει ακόμα να τον ξυπνήσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του ALPHA, η πορεία της υγείας του τραγουδιστή παρουσιάζει μία μικρή και σταθερή βελτίωση με τον δημοσιογράφο να μεταφέρει όσα του είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, η οποία μόλις είχε βγει από το ιατρικό συμβούλιο. Ο οργανισμός του τραγουδιστή ανταποκρίνεται μιας και ο ίδιος ούτε κάπνιζε ούτε έπινε.

Αν και υπάρχει μία ακτίδα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του, οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένοι, ενώ η σύζυγός του έκανε γνωστό πως ούτε αύριο θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα