Δημήτρης Κουρούμπαλης: “Δεν θα πήγαινα για φαγητό με το 90% των ανθρώπων”

Διαβάζεται σε 2'
kouroubalis
Δημήτρης Κουρούμπαλης glomex

Για την οικογένειά του και την κόρη του μίλησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και μίλησε για τη ζωή του αλλά και τον ρόλο του ως πατέρας στην Τζένη Θεωνά  στην εκπομπή “Μαμά-δες” της ΕΡΤ.

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε ως “Λεωνίδα” μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “10 Λεπτά Κήρυγμα” του μακρινού 2000, διατηρεί το νεανικό του στυλ, κάτι που παρατήρησε και η Τζένη Θεωνά με τον ίδιο να απαντά πως μία συνήθεια που διατηρεί εδώ και 3 χρόνια είναι η χειμερινή κολύμβηση.

Ο ίδιος μίλησε και για την οικογένεια και την κόρη του, Φωτεινή – Ίριδα και για τις διαφορετικές προσεγγίσεις που έχουν με τη σύζυγό του όσον αφορά την ανατροφή του παιδιού τους, το ο οποίο όπως είπε μεταξύ άλλων, “είναι ευαίσθητη, ιδιαίτερα ευφυές και η φαντασία του καλπάζει και μας κολλάει στον τοίχο.

Με αφορμή το ότι φροντίζει να κρατά την κόρη του μακριά από τις οθόνες και ερωτηθείς αν κατά τη γνώμη του είναι καλό που τα παιδιά μένουν τόσες ώρες στο σχολείο, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έδωσε μία απάντηση με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

“Εγώ δεν ζω με τους γονείς μου, ούτε με την οικογένειά μου, ούτε κλεισμένος σε ένα σπίτι. Ζω με πάρα πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους τους οποίους ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν τους αντέχω κιόλας. Τι να πούμε ψέματα; Δεν θα πήγαινα με το 90% των ανθρώπων για φαγητό, σινεμά, θα πήγαινα με το 30%. Οπότε πιστεύω ότι ένα παιδί από πολύ μικρή ηλικία, πρέπει να συναναστρέφεται με πολλούς ανθρώπους”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα