Δημήτρης Σταρόβας: Γιατί νοσηλεύεται επί 12 ημέρες

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Σταρόβας
Δημήτρης Σταρόβας Papadakis Press

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Σταθεροποιείται η κατάστασή του.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο ο Δημήτρης Σταρόβας, από την καρδιολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του έδωσε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Δευτέρας (27/05) μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη σταθεροποιείται και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του.

“Μέχρι αύριο, μεθαύριο το πολύ θα έχει βγει, θα πρέπει να ολοκληρώσει τον εργαστηριακό έλεγχο δήλωσε για το εξιτήριο του Δημήτρη Σταρόβα η Ματίνα Παγώνη, η οποία απαντώντας στο ερώτημα του παρουσιαστή γιατί ο τραγουδιστής παραμένει στο νοσοκομείο για τόσες ημέρες μετά το επεισόδιο, έκανε λόγο για προδιαθεσικούς παράγοντες και ανέφερε πως μεταξύ άλλων έπαιξε ρόλο και η επιπλοκή που παρουσίασε, αφού κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του είχε κι ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Η ίδια πρόσθεσε επίσης πως οι λογοθεραπείες τις οποίες κάνει ο Δημήτρης Σταρόβας κυλάνε ομαλά και η ομιλία του βελτιώνεται.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Λόγω της κατάστασης, ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή, αλλά οι γιατροί εκτιμούν πως, επειδή είναι σύνηθες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αυτό θα αντιμετωπιστεί πλήρως. Ωστόσο, τονίζουν ότι απαιτείται χρόνος και ειδικές θεραπείες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα