Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού – Η τρυφερή ανακοίνωση και η απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων

Διαβάζεται σε 2'
elisavet_spanou
Ελισάβετ Σπανού Instagram@elisavet_spanou

Η Ελισάβετ Σπανού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και πόζαρε για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Το μήνυμα που μοιράστηκε στα social media.

Προσεχώς μανούλα η Ελισάβετ Σπανού, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και η χαρά της δεν κρύβεται.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μία τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν… Η χαρά μου φαίνεται… θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε“, έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το post.

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Σπανού:

Η Ελισάβετ Σπανού λίγο πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων που έκανε.

“Όσο μεγαλώνουμε όλες μας πιάνει ένα άγχος για το ‘πότε θα γίνω μάνα’. Αναρωτήθηκα και εγώ η ίδια εάν θέλω να κάνω παιδί ή όχι κι ενώ εγώ αναρωτιόμουν, τα χρονιά περνούσαν. Δυστυχώς, το βιολογικό ρολόι δεν λειτουργεί σύμφωνα με το συναισθηματικό ή το ψυχικό ρολόι, οπότε αποφάσισα να κάνω χρήση της δυνατότητας που μου δίνεται ιατρικά και νακαταψύξω κάποια ωάρια. Έχουν περάσει πια τρία χρόνια και θεωρώ ότι ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Έκτοτε ηρέμησα πάρα πολύ και άλλαξε και ο τρόπος επιλογής συντρόφων μου”, είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα