Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφους η Άννα Βίσση: “Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι”

Διαβάζεται σε 1'
Η Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση papadakispress

Φανερά ενοχλημένη φάνηκε η Άννα Βίσση με τις ερωτήσεις που δέχτηκε από δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στις τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε η Άννα Βίσση, καθώς επέστρεφε από ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη αλλά και για τις για τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η Άννα Βίσση φάνηκε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις δύο συναδέλφισσές της, καθώς δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάζει άλλους τραγουδιστές.

“Δεν θέλω να μου λέτε για άλλους τραγουδιστές. Δεν θέλω ούτε να με κρίνουν ούτε να τους κρίνω. Δεν θέλω να ασχολούμαι με άλλους συναδέλφους. Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι”, απάντησε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, απάντησε λακωνικά “καλή επιτυχία στη Μαρίνα”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις της

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα