Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Η ερωτική σκηνή με γυναίκα στην ταινία του γιου της – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Η ερωτική σκηνή με γυναίκα στην ταινία του γιου της – Βίντεο

Η 58χρονη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ συμμετέχει στην ταινία “Strictly Confidential” που σκηνοθετεί ο γιος της. Τα ερωτικά πλάνα με γυναίκα που “κοσμούν” το trailer.

Στην πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο γιος της, Ντάμιαν, πρωταγωνιστεί η δημοφιλής ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Η ταινία ονομάζεται “Strictly Confidential” και χαρακτηρίζεται ως ένα “αισθησιακό θρίλερ με διαβολικές ανατροπές”, ενώ αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο μεγάλου μήκους ταινίας για τον 21χρονο.

Το trailer της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει διάφορες σκηνές στις οποίες βλέπουμε την 58χρονη ηθοποιό, με κάποιες από αυτές να προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς την δείχνουν να ερωτοτροπεί με μία γυναίκα.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: «Στην επέτειο του θανάτου της Ρεμπέκα (Lauren McQueen), η Μία (Georgia Lock) επιστρέφει στον παράδεισο της Καραϊβικής όπου μαζί με την καλύτερή της φίλη μοιράστηκαν τις τελευταίες της μέρες. Καθώς η Μία ξεκινά να ξετυλίξει τα μυστηριώδη γεγονότα του θανάτου της, τα παλιά πάθη αναδύονται, νέα μυστικά αποκαλύπτονται και η Μία παρασύρεται σε έναν σαγηνευτικό κόσμο σεξ, προδοσίας και φόνων».

Ο Ντάμιαν προχώρησε σε δηλώσεις στο People, αναφέροντας πως η μαμά του, του είχε υποσχεθεί πριν από χρόνια ότι θα πρωταγωνιστούσε στην πρώτη του ταινία.

“Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης μου ταινίας μικρού μήκους το 2010, όταν ήμουν 8 ετών, η μητέρα μου μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν στην πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους. Πιστή στο λόγο της, τη στιγμή που το “Strictly Confidential” ξεκίνησε, η μητέρα μου τα παράτησε όλα και έτρεξε στην Καραϊβική για να βοηθήσει” δήλωσε ο νεαρός σκηνοθέτης.

Το trailer της ταινίας “Strictly Confidential”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα