Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της αλλά αισθάνεται όσο φαίνεται

Διαβάζεται σε 2'
Έλλη Κοκκίνου
Έλλη Κοκκίνου Papadakis Press

Την ηλικία της αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες η Έλλη Κοκκίνου και εξήγησε γιατί θεωρεί πως είναι ανόητο να κρύβει κάποιος τα χρόνια του.

Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε το παρών στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής και οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν την εκδήλωση ζήτησαν να μάθουν για ακόμη μια φορά την άποψη της τραγουδίστριας γύρω από το θέμα ηλικία.

Τόσο αυτή τη φορά όσο και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η Έλλη Κοκκίνου έχει μιλήσει ανοιχτά για το πέρασμα του χρόνου και την ηλικία της, την οποία αποκαλύπτει, ενώ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν της αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις.

Μιλώντας στους “Πρωταγωνιστές” και τον Σταύρο Θεοδωράκη ένα περίπου μήνα πριν, η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις διατροφικές της συνήθειες και όσα δεν “επιτρέπει” στον εαυτό της.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Άρα όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει, αλλά όταν περνάνε τα χρόνια και αρχίζουν και βαραίνουν την πλάτη, από τα 40κάτι το βλέπεις, στο ‘δίνει’ η ζωή, σε επιβραβεύει”, είχε δηλώσει αποκαλύπτοντας πως τον Ιούλιο θα γίνει 54 ετών. Όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως “φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι, φοβάμαι μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη. Βλέπω πράγματα στο πρόσωπό μου που έχουν αρχίσει και με ενοχλούν αλλά τα αγαπώ. Δεν κάνω μπότοξ, να κάνω μια φορά τον χρόνο… δεν μου αρέσει το ‘παγωμένο βλέμμα’, μου αρέσει η φυσικότητα. Δεν μου αρέσει να βλέπω αφύσικα και ακίνητα πρόσωπα και φουσκωμένα χείλη”, είχε πει η Έλλη Κοκκίνου στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει ξανά στις ερωτήσεις για την ηλικία της, λέγοντας πως είναι 53 ετών αλλά εκείνη δεν αισθάνεται καθόλου τόσο.

Είμαι 53, αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, αισθάνομαι πολύ πιο νέα, 27-30 χρονών“, δήλωσε στις κάμερες η Έλλη Κοκκίνου, τονίζοντας πως “θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του. Καλύτερα να λες την ηλικία σου στα 50 και να φαίνεσαι 40, παρά να είσαι 50 να κρύβεις την ηλικία σου και να φαίνεσαι μεγαλύτερος”.

Δείτε τις δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα