Έμιλυ Κολιανδρή για Χρήστο Λούλη: “Του έχω πει να προσέχει τι λέει”

Διαβάζεται σε 2'
Η Έμιλυ Κολιανδρή
Η Έμιλυ Κολιανδρή Glomex

Στην προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη αναφέρθηκε η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή σε συνέντευξή της.

Για την σχέση της με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, μίλησε η Έμιλυ Κολιανδρή η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην γνωριμία της με τον Χρήστο Λούλη.

Τον Χρήστο τον γνώρισα 21-22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία σε μια πολύ τρυφερή ηλικία, δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε δύσκολες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή. Αυτό κάπως μας ένωσε“, είπε η ίδια.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του συζύγου της ως πατέρας, δηλώνοντας μάλιστα πως πολλές φορές θεωρεί πως είναι καλύτερος γονιός από την ίδια.

Ο Χρήστος είναι πολύ καλός πατέρας. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι είναι καλύτερος γονιός από μένα. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις, που καταφέρνει να μη φωνάζει. Κάνει πίσω πολύ περισσότερο από ό,τι εγώ“, δήλωσε.

Για την συνεντεύξεις που έχει δώσει ο Χρήστος Λούλης και τα σχόλια που έχει κάνει, η ηθοποιός ανέφερε:

Του λέω πάντα “πρόσεχε τι θα πεις στις συνεντεύξεις. Έχει την άποψή του κι είναι πολύ ισχυρή και εμπεριστατωμένη πάντα, κατά τη γνώμη μου. Όταν όμως τα σχόλια κάποιου έχουν δύο-τρεις φορές γίνει αντικείμενο συζητήσεων, λες “ας είμαι λίγο πιο προσεκτικός, δεν χρειάζεται να δημιουργείται συνέχεια ένας θόρυβος χωρίς λόγο”.

Ακόμη, η Έμιλυ Κολιανδρή σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί ο σύζυγός της την περίοδο του κορονοϊού, τονίζοντας:

“Τότε με τον κορονοϊό και τα σποτάκια κι όλα αυτά είχε στενοχωρηθεί πάρα πολύ, αν και δεν το παραδέχεται. Ήταν μια περίοδος που δεν ήταν ευχάριστη. Πλέον μπορεί ο καθένας να σου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να σε βρίσει και αυτό είναι επίσης, πολύ σκληρό. Μία τόσο μαζική επίθεση. Είμαι τελείως αντίθετη σε όλο αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα