Έμιλι Ρατακόφσκι: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της με τον πιο γλυκό τρόπο

Διαβάζεται σε 1'
Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski AP

Ο γιός της Emily Ratajkowski έχει γενέθλια και εκείνη θέλησε να μοιραστεί την αγάπη της με τους θαυμαστές της. Η όμορφη ανάρτηση και τα στιγμιότυπα από τις προσωπικές τους στιγμές.

Η Emily Ratajkowski (Έμιλι Ρατακόφσκι) ανήρτησε ένα συγκινητικό βίντεο με αφορμή τα γενέθλια του γιού της, Sly, ο οποίος έγινε τριών.

Το διάσημο και επιτυχημένο μοντέλο, που μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους θαυμαστές της, δημοσίευσε ένα βίντεο με πολλά στιγμιότυπα που έχει περάσει με τον Sly. 

Μάλιστα, οι θαυμαστές της άφησαν εκατοντάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση, σχολιάζοντας πόσο αγνή είναι η σχέση που έχει μια μητέρα με το παιδί της, ενώ άλλοι τόνισαν πως είναι πολύ όμορφη σύμπτωση πως τα γενέθλια του γιού της συμπίπτουν με την “Διεθνή Ημέρα των Γυναικών”.

“Ο Sly έγινε τριών ετών! Αυτή τη μέρα πριν από τρία χρόνια ένιωσα την ψυχή του όμορφου μωρού μου να έρχεται στον κόσμο και το κράτησα στο στήθος μου και θεέ μου — πώς πέρασε ο χρόνος.

Το να είμαι μάρτυρας του Sly να γίνει το στοργικό, περίεργο, αστείο και ευγενικό άτομο είναι και ήταν η χαρά της ζωής μου. Νιώθω τόσο τυχερή που αποκαλώ τον εαυτό μου μαμά του Sly. Ανυπομονώ να δω τι θα ακολουθήσει”, έγραψε η Emily Ratajkowski στην λεζάντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα