Emily Ratajkowski: Ποζάρει ημίγυμνη με τον γιο της και διχάζει το κοινό της

Emily Ratajkowski: Ποζάρει ημίγυμνη με τον γιο της και διχάζει το κοινό της
Emily Ratajkowski Instagram / @emrata

Το διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες ποζάρει topless, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ στο "κάδρο" βρίσκεται και το παιδί της. Οι αντιδράσεις.

Η Emily Ratajkowski (Έμιλι Ρατακόφσκι) απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να τραβάει τα βλέμματα επάνω της, μέσα από μια νέα ανάρτησή της στα social media.

Το διάσημο και επιτυχημένο μοντέλο πάντοτε έχει τον τρόπο να προκαλεί συζητήσεις, λόγω της ομορφιάς της, ωστόσο, ορισμένες φορές “αναστατώνει” το κοινό για λάθος λόγους, όπως έγινε και τώρα.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ratajkowski δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει ξαπλώνοντας στο κρεβάτι. Φαίνεται να είναι γυμνή από τη μέση και πάνω, καθώς κρατάει ένα λευκό σεντόνι που καλύπτει το στήθος της, ενώ στην δεξιά πλευρά των καρέ βρίσκεται το πόδι του γιου της.

Τα στιγμιότυπα αυτά δίχασαν τους ακόλουθούς της, αφού ορισμένοι από αυτούς την αποθέωσαν, αποκαλώντας την “σέξι” και άλλοι θεώρησαν ότι δεν είναι σωστό να βρίσκεται στο “κάδρο” των φωτογραφιών το παιδί της, εφόσον είναι ημίγυμνη, ενώ την κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύεται τον γιο της.

“Το να χρησιμοποιείς το μωρό σου στις σεξουαλικοποιημένες φωτογραφίες σου ένα είδος σκουπιδιού”, “Χρησιμοποιεί πάντα τον γιο της ως αξεσουάρ”, “Αυτή είναι μια περίεργη φωτογραφία για να είμαι ειλικρινής”, “Γιατί ανεβάζεις αυτές τις φωτογραφίες;”, ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Emily Ratajkowski

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα