Ένα ανάκλιντρο για την Dua Lipa – Το “αλύγιστο” φόρεμα που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες

Διαβάζεται σε 3'
dualipa
Dua Lipa Instagram@dualipa

Η Dua Lipa μοιράστηκε backstage υλικό από τη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών δείχνοντας το εντυπωσιακό φόρεμά της, όμως ακόμα και το να καθίσει σε μία καρέκλα ήταν τελικά δύσκολη υπόθεση.

Η Dua Lipa πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην 81η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή (07/01), ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και από τις πιο βολικές επιλογές όσο καλοντυμένη και αν ήταν.

Για τη λαμπερή τελετή η Dua Lipa επέλεξε ένα custom Haute Couture μαύρο βελούδινο φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με κεντημένα χρυσοποίκιλτα μοτίφ που παρέπεμπαν σε οστά, σχεδιασμένο από τον Daniel Roseberry για τον οίκο μόδας Schiaparelli.

Η ίδια περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων και έλαμψε μαγνητίζοντας τα βλέμματα, ωστόσο τα βρήκε αρκετά σκούρα στο εσωτερικό της αίθουσας, αφού το φόρεμά της ήταν τόσο “σκληρό” που δεν μπορούσε να καθίσει άνετα στην καρέκλα για να παρακολουθήσει την τελετή.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια δείχνοντάς στους διαδικτυακούς της φίλους την προσπάθεια που κατέβαλε για να καθίσει, αφού φαίνεται να βυθίζεται αργά στην καρέκλα, γέρνοντας ουσιαστικά προς τα πίσω για να είναι περισσότερη ξαπλωμένη παρά καθισμένη.

“Σας ευχαριστώ @goldenglobes για μια τόσο όμορφη βραδιά χθες το βράδυ”, έγραψε η Dua Lipa στην ανάρτησή της, προσθέτοντας αστειευόμενη: “- το μόνο πράγμα που έλειπε ήταν μια ανακλινόμενη καρέκλα“.

Σε μια άλλη φωτογραφία που μοιράστηκε η τραγουδίστρια φαίνεται να γελάει καθώς στέκεται όρθια στο εσωτερικό ενός βαν φορώντας το ίδιο φόρεμα.

Η Dua Lipa στις Χρυσές Σφαίρες 2024 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
Η Dua Lipa στις Χρυσές Σφαίρες 2024 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
Η Dua Lipa στις Χρυσές Σφαίρες 2024 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Δείτε την ανάρτησή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα