Επική φάρσα αλά Scream στον Θεοχάρη Ιωαννίδη – Η αντίδρασή του

Επική φάρσα αλά Scream στον Θεοχάρη Ιωαννίδη – Η αντίδρασή του
Φάρσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη Glomex/MEGA

Μια τρομακτική φάρσα έκανε η εκπομπή "Πάμε Δανάη" με συνεργό τον Ανδρέα Γεωργίου στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. "Τρέμω" ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού.

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/09) – δύο μέρες μετά από την αναβολή της – η εκπομπή “Πάμε Δανάη” με την Δανάη Μπάρκα στο MEGA.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε με την καλή της διάθεση και στο πλαίσιο της εκπομπής παρουσίασε ένα βίντεο, με μία επική φάρσα την οποία οργάνωσαν τα άτομα της ομάδας της στον γνωστό ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη. Συνεργός στη φάρσα ήταν ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ανδρέας Γεωργίου, που είναι πολύ καλός φίλος του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, Θεοχάρης και Ανδρέας πήγαν στο σινεμά. Μπαίνοντας, όμως, στην αίθουσα, παρατήρησαν πως όλοι οι θεατές φορούσαν την διάσημη μάσκα από τη σειρά ταινιών Scream.

Ο Ανδρέας συνέχισε να περπατά ατάραχος, βρίσκοντας δύο κενές θέσεις ανάμεσα στους “τρομακτικούς” θεατές, ενώ ο Θεοχάρης κοντοστάθηκε στην πόρτα της αίθουσας, έμεινε να τους κοιτάζει και στη συνέχεια προχώρησε διστακτικά.

Κάθισε στη θέση του και μετά από μερικά άβολα δευτερόλεπτα, όλοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα, με τον ηθοποιό να παραμένει άφωνος, έως ότου συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Ο ηθοποιός γονάτισε, μέχρι να συνέλθει. “Τρέμω” ήταν τα πρώτα του λόγια. Νόμισα με έφερες κάπου και δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό” ανέφερε στον Ανδρέα, ενώ πρόσθεσε πως φοβήθηκε πάρα πολύ. “Χτυπάει η καρδιά μου, άσπρισα νομίζω” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα