Επική Γερασιμίδου προς τον σύζυγό της: “Αν ήσουν Ρωχάμης θα μου άρεσε”

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Γερασιμίδου Αντώνης Ξένος
Ελένη Γερασιμίδου Αντώνης Ξένος Papadakis Press

Έναν απολαυστικό διάλογο με τον σύζυγό της Αντώνη Ξένο είχε η Ελένη Γερασιμίδου στο πλατό της εκπομπής “Δύο στις 10”, όταν ρωτήθηκαν τι αγαπάει ο ένας στον άλλο.

Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής “Δύο στις 10” και με αφορμή τη μαύρη κωμωδία “Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν” στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια και σκηνοθετεί ο σύζυγός της, οι δυο τους μίλησαν για τη σχέση και τη συνεργασία τους.

Η Ελένη Γερασιμίδου ξεκίνησε από νωρίς τα γλυκά “καρφιά” προς τον σύζυγό της, λέγοντας ότι “ευτυχώς” που θα παίζει μόνη της ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε “γιατί βαριέμαι να παίζω μαζί του (σ.σ. με τον Αντώνη Ξένο). Μόνος του παίζει πάρα πολύ καλά, εγώ έχω το πρόβλημα, αγωνιώ αν θα πει το κείμενό του“.

Σε άλλο σημείο της κοινής τους συνέντευξης, η Ελένη Γερασιμίδου απαντώντας στο αν το “για πάντα” είναι εύκολο στην περίπτωσή τους, ανέφερε πως παρά τα 44 χρόνια κοινής πορείας ως ζευγάρι, το “για πάντα” την τρομάζει, παρά το γεγονός ότι, δεν έχει, όπως είπε, “κάτι άλλο στο νου της”.

Οι δύο ηθοποιοί ρωτήθηκαν μεταξύ άλλων και τι αγαπούν περισσότερο ο ένας στον άλλο, με τον Αντώνη Ξένο να σχολιάζει πως (σ.σ. η Ελένη Γερασιμίδου) “μου δίνει τη δυνατότητα να τη φροντίζω, να την προσέχω και όλα αυτά τα πράγματα. Πραγματικά, θέλω να ακουμπήσω κάπου την αγάπη μου και προσφέρεται η Ελένη. Εννοείται με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν ξέρω τι θα ήμουν αν δεν είχα την Ελένη, μπορεί να ήμουν κάπου παραβατικός, σε μια φυλακή έγκλειστος. Ενδεχομένως, γιατί όχι”.

Στο σημείο εκείνο η Ελένη Γερασιμίδου με χουμοριστική διάθεση απευθύνθηκε στον σύζυγό της και του είπε: “Αν ήσουν Ρωχάμης θα μου άρεσε γιατί ήταν και πολύ ωραίος άντρας‘”, κάνοντας τους παρουσιαστές να ξεσπάσουν σε γέλια.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα